!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#7]
nmwisima:
--- Quote from: psycho on May 24, 2010, 09:33:57 PM ---Να σβήνεις το Uploaded with ImageShack.us που σου φορτώνει αναίτια ο Imageskack! Dimsabas
--- End quote ---
Nαι, ο ΙματζΣΚΑΚ, ο κακός Αμερικανός... :moutza: :moutza:
Liakos:
--- Quote from: A1D3L on May 25, 2010, 04:29:29 AM ---Βλέπω τον 4ο τελικό της Ανατολής! Celtics - Magic
--- End quote ---
Εεεεεεετσι! Υγιεινος περιπατος για τη Βοστωνη οι φετινοι ημιτελικοι. Το Ορλαντο εχει χασει ηδη ενα τιτλο λογω απαραδεκτων playmakers κ φετος δε δειχνει να εχει μαθει απο το περσινο του παθημα. Παλι καλα που μπηκαν τα σουτ του ζουμπα του Nelson γτ τον εβλεπα σε καμια Ολυμπια Λαρισσας να καθαριζει παγκους αν γινοταν το 4-0. :P (προφανως υπερβαλω αλλα απορω τι βλεπουν σε αυτον οι προπονητες...) Απο την αλλη, ο Rondo βγαζει φωτιες φετος παιρνοντας την ομαδα απο το χερακι στα playoffs...
Αντωνη αν πλακωνοντουσαν τελικα στον τσαμπουκα που εγινε KG κ Superman υπερ ποιανου θα στοιχηματιζες? Εγω θα εβαζα το miata μου υπερ του Howard. :nod: Α ρε Kevin.The spirit is willing, the flesh is weak. :P
plokamhs:
Μα dwight φυσικα!Τι να κλασει ο garnett? :P
pib:
εγω πονταρω kg γιατι εχει backup τον wallace και οσοι βλεπουν nba απο παλια ξερουν τι σημαινει αυτο χαχαχαχα :llol: :llol:
plokamhs:
Ουυυυ φλωροι με τις παρεες τους :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version