!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#7]

<< < (145/298) > >>

Basilmx5:
Ειδα στο δρομο μκ1 λευκο στο κακο του το χαλι... πραγματικα το λυπηθηκα το αμαξακι, "καθισμενος" ο κωλος του κ η μουρη κοιταγε ψηλα, μαλλον απο κλασμενα αμορτισερ...
Ειχε κ σημα απο αλλο φορουμ... Κριμα.

mx5mk1:

--- Quote from: Liakos on June 30, 2010, 01:21:03 PM ---
--- Quote from: mx5mk1 on June 30, 2010, 08:40:57 AM ---Θα έρθω και εγώ ένα πρωινό να γυρίσουμε και με το δικό μου.

--- End quote ---
Tι πηρες ρε boy?

--- End quote ---

για παρουσιάσεις είμαστε?  

ένα 120i πήρα....

(ακολουθεί περιστατικό από τότε που το πήραμε):
η κότα ο Ξένος -όταν του το είχα δώσει- σε μια καλή στροφή στη γειτονιά του ούτε που πέταξε κώλο (εγώ από πίσω ήμουν με ένα kadett του 1980 και έκανα χειρόφρενο)
τέλος πάντων...ας μην επεκταθώ με την κότα τον Ξένο (ο Λεωνίδας μπορεί να επιβεβαιώσει τo παραπάνω)

leonidas11b:
Ρε καινουριο αυτοκινητο είχε στα χερια του και δεν ηταν δικο του λαλακιες θα εκανε?!!?
Αφου ειναι καλο παιδι.....δεν ειναι καφτης....
Πιστευω οτι πρεπει καποια στιγμη να κανεις δυο παρουσιασεις και να γραψεις τιποτα στο DIY. :finger:

mx5mk1:

--- Quote from: leonidas11b on June 30, 2010, 03:19:49 PM ---Ρε καινουριο αυτοκινητο είχε στα χερια του και δεν ηταν δικο του λαλακιες θα εκανε?!!?
Αφου ειναι καλο παιδι.....δεν ειναι καφτης....
Πιστευω οτι πρεπει καποια στιγμη να κανεις δυο παρουσιασεις και να γραψεις τιποτα στο DIY. :finger:

--- End quote ---

:moutza:

.........δύο παρουσιάσεις..........   >:a

:axe:

dimsabas:
Καλοτάξιδο Ηλία! Θα μπορούσες να μας κάνεις μία ανάλυση (κυρίως οδηγικά κριτήρια ενδιαφέρουν εμένα αλλά γράψε ό,τι θες) για το Rallye και την 120 στο ανάλογο θέμα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version