!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#7]
dimsabas:
--- Quote from: Spyrosmx on June 29, 2010, 10:56:12 PM ---Παρεπιπτοντως, επειδη δεν θα ειμαι ''δικτυωμενος''...η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ! :guns:
--- End quote ---
Να σαι καλά Σπυρέτο μου! Και στα δικά σου! Αλλά με Ελληνίδα, όχι με JDΜ προϊόν... :llol:
Καλή επιστροφή! :good:
Liakos:
--- Quote from: Basilmx5 on June 29, 2010, 11:42:42 PM ---Παρακαλειται ο κ. Βασιλης (Βill Viper) να αφησει τις επικινδυνες κ
Οχι πλακα κανω εκανε αναστροφη απλα
--- End quote ---
Για ποσο καιρο ακομη....?Το μπλοκε ερχεται... :P
bill_viper:
Χαχαχα, το κ*λοGPS φταίει που μου έλεγε πριν από 1 χιλιόμετρο να στρίψω αριστερά και δεν επιτρεπόταν πουθενά...εεε εκεί ήταν η τελευταία μου ευκαιρία! :)
Έρχεται, έρχεται Ηλία, είναι στο τελωνείο του Ελ. Βενιζέλος! :)
leonidas11b:
--- Quote from: bill_viper on June 30, 2010, 12:52:34 AM ---Χαχαχα, το κ*λοGPS φταίει που μου έλεγε πριν από 1 χιλιόμετρο να στρίψω αριστερά και δεν επιτρεπόταν πουθενά...εεε εκεί ήταν η τελευταία μου ευκαιρία! :)
--- End quote ---
Αντε με το καλο!
nmwisima:
--- Quote from: bill_viper on June 30, 2010, 12:52:34 AM ---Χαχαχα, το κ*λοGPS φταίει που μου έλεγε πριν από 1 χιλιόμετρο να στρίψω αριστερά και δεν επιτρεπόταν πουθενά...εεε εκεί ήταν η τελευταία μου ευκαιρία! :)
--- End quote ---
Πες μου παρακαλώ αν θα περάσει χωρίς τελωνείο γιατί έχω κάτι πράγματα που έρχονται, να ξέρω τι να περιμένω...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version