!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#7]

<< < (127/298) > >>

plokamhs:

--- Quote from: racing nick on June 25, 2010, 12:47:22 PM ---δασκαλε αυτο ειναι το καλο με το cusco .ειναι τοσο αμεσω και αγριο που δεν χρειαζεσαι ταχυτητα για να driftaρεις . γενικα προτιμώ να πηγαίνω πιο αργα και ολη την πιστα με το πλάι παρα να θυσιαζω μερικα φλικ για να μπω με χιλιομετρα γιατι έξαλλου δεν μου δίνει την αισθηση ασφαλειας και το κωλο καθισμα που γλίστρα απιστευτα . τα γονατα μου παλι εχουν μελανιες απο την κονσολα και την πορτα . μολις μπει το μπακετ και νιωσω πιο ενα με το αμαξι θα αλλαξει πιστευω λιγο το στυλ μου προς το καλυτερο .

--- End quote ---
Σε καταλαβαινω απολυτα!Το δεξι μου γονατο εχει γινει τουμπανο επειδη στηριζομουν στην κονσολα :S
Παντως του fl τα καθισματα εχουν καλυτερη στηριξη απ'του nb αν δεν κανω λαθος!

option-D:
Μπααα, τα ίδια σκ@τά είναι..
Τα δικά σου μάλιστα κρατάνε καλύτερα λόγω υφάσματος (τα δερμάτινα γλιστράνε περισσότερο)..

Ξάδελφος:

--- Quote from: plokamhs on June 25, 2010, 02:22:40 PM ---Σκαστε ρε καρναβαλοι!Δε φτανει που γ@μηθηκατε ενω καθομασταν εκει,πρεπει να το συνεχισετε κι εδω? :P
Αν ειστε τοσο παιδεραστες που σας αρεσε ανηλικη κοπελα,θα ειμαι με τη μερια του "Χαρακα"!

--- End quote ---

Ανηλικη δεν εδειχνε ,εμενα δε μου αρεσε (η ταμιολα ηταν καλυτερη) αλλα οπως και να χει πρεπει να το κοψουμε εδω γιατι ο "Χαρακας" μας ψαχνει.
Η πλακα ειναι οτι αφου εχουμε πει και κανει ενα σωρο λαλακιες μεσα στο μαγαζι και ο Μανος(Πλοκ) πασχιζει να σωσει τα προσχηματα,αντιλαμβανομαστε με τον Αχιλ οτι εχουμε φαει απο μια τσαντα σουβλακια με τζατζικι και οπισθοχωρουμε συντηριτικα... Ευχομαι με τοσο σκορδο που μυρισαν οι κοπελες να μην τους επεσε η πιεση και οχι τιποτα αλλο αντε να καθαρισουμε με το Χαρακα!.
Βοηθεια προς τους αναγνωστες (O "Χαρακας" ειναι ενας τυπας που δε σηκωνει μυγα στο μπουρι του(13αρι ραλυ) και οποιος την πεσει στην πρωην του την "ανηλικη"θα τον σφαξει μιας και δεν περασε ομαλη παιδικη ηλικια(17 με 23 ετων) και θα του κρεμασει τα αντερα στο καμπαναριο της πολυ πολυ ψηλης και μεγαλης εκκλησιας που χτιζεται στη γενετειρα του,τους  Αγ.Αποστολους-μεγαλη τους η χαρη!!! ).

plokamhs:
Τι μ@λ@κας εισαι  :P
Η ταμιας ηταν εισαγωγης παρεπιπτοντως!Και ο τυπος δεν ειναι σιγουρο οτι θα το κανει αυτο,απλα εγω ετσι φανταζομαι  :P

option-D:
Η ταμίας ήταν....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version