!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#7]

<< < (117/298) > >>

Liakos:
Θελω να δω τα δυο σας με ροζ λαμε στρινγκ να παλευετε μεσα σε λακκο με λασπη... :P

Ειδα την Πεμπτη NCFL για πρωτη φορα στην Καλλιθεα(οδ.Σπαρτης).Ηταν metropolitan grey αλλα δεν καταφερα να το χαζεψω γτ με εμποδισαν οι δαφνες που χωριζουν τα δυο ρευματα... >:a Πετυχα ομως χτες ενα στο ιδιο χρωμα,ξεσκουφωτο και αραγμενο στην αλανα στο φαναρι του ribas κ ειχα ολο το χρονο να το παρατηρησω .Δειχνει φρεσκο σχεδιαστικα. :)

nmwisima:

--- Quote from: Manolis on June 21, 2010, 07:17:13 PM ---
--- Quote from: nmwisima on June 21, 2010, 07:12:32 PM ---
--- Quote from: Manolis on June 21, 2010, 07:04:09 PM ---
--- Quote from: nmwisima on June 21, 2010, 06:20:03 PM ---Στην επόμενη συνάντηση θα αντιμετωπίσεις τη μύνη μου. :gl:
--- End quote ---
Αν εννοείς τον θυμό τότε γράφεται με η και όχι υ και προέρχεται από την αρχαία λέξη μήνις=θυμός
--- End quote ---
Ναι, φυσικά, αλλά αν δεν κατάλαβες το πνεύμα μου, κάποιοι έχουμε χιουμορ και αυτοσαρκαζομαστε.
Ξινέ.
--- End quote ---

Βασικά αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι παρόλο που τα ελληνικά σου είναι φτωχά,δεν χάνεις το κουράγιο
σου και διορθώνεις τους άλλους όντας άσχετος(όπως τώρα που σαφώς δεν  :moutza:ήξερες την λέξη απλά πας να
το μπαλώσεις)...
--- End quote ---

Τόσα καταλαβαίνεις, τόσα λες. όσο για το μπάλωμα, μιν κρύνεις εκς ειδίων ταλα τρία! :moutza: :moutza:

Liakos:

--- Quote from: nmwisima on June 21, 2010, 08:57:33 PM ---Τόσα καταλαβαίνεις, τόσα λες. όσο για το μπάλωμα, μιν κρύνεις εκς ειδίων ταλα τρία! :moutza: :moutza:

--- End quote ---

"τα εξι δυο(ν)" Ασχετε!

mx5mk1:
Μάνο, και όποιος άλλος ενδιαφέρεται :

http://halfnote.gr/

Δεν χάνουμε με τίποτα τους Tiger Lilies        :giveheart:

dskoul:

--- Quote from: Liakos on June 21, 2010, 08:02:51 PM --- Πετυχα ομως χτες ενα στο ιδιο χρωμα,ξεσκουφωτο και αραγμενο στην αλανα στο φαναρι του ribas κ ειχα ολο το χρονο να το παρατηρησω .Δειχνει φρεσκο σχεδιαστικα. :)

--- End quote ---

Κυριακη ... στις 20:30 ;;; η' στις 23:00 ;;; ....

Μικρος ο κοσμος .... το δικο μου ηταν  :exaclty:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version