!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#7]
xenos:
--- Quote from: Basilmx5 on May 24, 2010, 12:35:53 AM ---
--- Quote from: Dionisis on May 21, 2010, 09:42:01 PM ---
--- Quote from: saldale on May 21, 2010, 09:25:05 PM ---
--- Quote from: leonidas11b on May 21, 2010, 09:20:06 PM ---Δεν το λες ευκαιρια......
Απλως μου δημιουργηθηκε η ευλογη απορια, αν βαζατε αγγελεια θα αναρτουσατε ποτε φωτογραφια που σας εχουν αποθανατισει μεσα στην πιστα!????! :tanevramou:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/737331/
--- End quote ---
Δέν είναι σε πίστα...στο δρόμο είναι :llol:
Νομίζω στο Ρίο!
--- End quote ---
Όντως Αντώνη στο Ρίο είναι, στο κάστρο για την ακρίβεια (φαίνεται άλλωστε :P). Το αμάξι το έχω δει και είναι πολύ όμορφο. Ειδικά ο συνδυασμός πράσινου με τα δέρματα είναι φοβερός! Μάλιστα είχα πιάσει μια φορά κουβέντα με τον ιδιοκτήτη, του είχα πει και για το forum αλλά δεν....
;
--- End quote ---
Δεν δεν αλλα καποιος του το μαρτυρησε :P και την εβγαλε την φωτο που παιζει στο δρομο... δε προλαβα να την δω... :)
--- End quote ---
Mήπως βρίσκεται ανάμεσά μας? :-\ :????: ::-
Ξάδελφος:
--- Quote from: leonidas11b on May 24, 2010, 10:18:29 AM ---
--- Quote from: dimsabas on May 24, 2010, 09:29:46 AM ---
--- Quote from: simkoz on May 24, 2010, 12:22:57 AM ---^^^ καλά ρε όλα τα ξέρεις τελικά; Στο αεροδρόμιο τι κάνεις; Τεχνικός στα αεροσκάφη;
--- End quote ---
Αααα, είναι φοβερός ο Γιώργης! :good: :good: :good:
--- End quote ---
Από τα λεγόμενα του Ξαδέρφου κατά καιρούς έχω βγάλει το πόρισμα ότι είχε έναν πολύ καλό ΔΑΣΚΑΛΟ πλάι του!
--- End quote ---
Εν οιδα ,οτι ουδεν οιδα!.
Δε φτανει να εχεις καλο δασκαλο(ειχα και μαλιστα πολυ καλο και υπομονετικο),πρεπει να λες οτι δεν ξερεις και οχι να κοβεσαι να αποδειξεις οτι τα ξερεις ολα γιατι δε θα μαθεις τιποτα.
Υπευθυνος τιμολογησης και προυπολογισμου εσοδων Ηandling(επιγειας εξυπηρετησης αεροσκαφων)στην Ολυμπιακη ειμαι.
option-D:
Αν διαβάζει ο Νικόλας ο Φιλόσοφος ή κάποιος που ξέρει το κινητό του ας μου το στείλει με ένα ΠΜ πληζ..
Θενξ..
dimsabas:
Άξιος ο Μάνος... :exaclty: :exaclty:
dimsabas:
Ο Κόναν πληροφορείται ότι στην άλλη άκρη του κόσμου υπάρχει ένα πανύψηλο βουνό, στην κορυφή του οποίου βρίσκεται ένα παλάτι και μέσα στο οποίο κατοικεί ο γέροντας που κατέχει την απόλυτη σοφία της ζωής.
Ζώνεται, λοιπόν, την ασπίδα, γραπώνει τη σπάθα, φοράει το γούνινο ρούχο του του και ξεκινάει για το βουνό.
Περνάει την Έρημο της Δίψας, το Φαράγγι Χωρίς Πάτο, ξυστά απ' το Πηγάδι των Χιλίων Ευχών, και μετά από πορεία εκατό ημερών
στην Τούνδρα των Μηδέν Βαθμών Κέλβιν, φτάνει στους πρόποδες του Βουνού της Σοφίας, το οποίο βλέπει να χάνεται μέσα στα σύννεφα.
Αρχίζει την ανάβαση, τα μπράτσα σφίγγονται, οι φλέβες τινάζονται, το γούνινο ρούχο τον προστατεύει απ' το κρύο.
Βρυχάται όταν, κουρασμένος από την ανάβαση, πατάει στο πλάτωμα στην κορυφή και βλέπει το κάστρο του Γέροντα να ορθώνεται απροσπέλαστο μπροστά του.
Η ξύλινη πύλη είναι κλειστή, αλλά την γκρεμίζει βρυχόμενος με ένα χτύπημα της ασπίδας του. Η επόμενη πόρτα, πιο βαριά, απαιτεί πιο δυνατό χτύπημα.
Η τρίτη, σιδερένια, πέφτει μετά απ'το δεύτερο χτύπημά του. Η τελευταία βαριά σιδερένια πόρτα πέφτει με θόρυβο καθώς ο βρυχηθμός του Κόναν
σπάει τη σιωπή της ψυχρής κυκλικής αίθουσας, στην οποία ο γέροντας συλλογίζεται με τα δάχτυλα ενωμένα κάτω απ'το πηγούνι του καθισμένος στον θρόνο του.
Ο Κόναν πλησιάζει το κέντρο της αίθουσας και ακουμπάει τα όπλα του μπροστά στα πόδια του Σοφού.
- Ρισπέκτ, γέροντα. Μου είπαν ότι κατέχεις το μυστικό των μυστικών.
- Υπάρχουν και τα πόμολα, Κόναν.
- Μιλάς με γρίφους, γέροντα...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version