!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#7]
simkoz:
--- Quote from: Liakos on June 18, 2010, 02:55:28 PM ---Ξαδελφε ωραια υπογραφη. ;)
--- End quote ---
Εγώ λάτρεψα το quote που είχε στην προηγούμενη του. Όλο έλεγα κάπου να το κρατήσω γιατί θα την αλλάξει και θα το χάσω, πράγμα που φυσικά και έγινε. Σνιφ, σνιφ
GENERAL:
--- Quote from: bill_viper on June 18, 2010, 11:32:16 PM ---Από σήμερα που χάζεψα από κοντά το αμάξι του pib άρχισε να μου αρέσει υπερβολικά το μονόμπουκο σε πλάι JDM style.
Λες να πάμε για καμιά GReddy ή custom μονόμπουκη από δεξιά;
Αν και το αμάξι του Παναγιώτη είναι τέρμα τζαπανίλα σε σχέση με το ταπεινό NC μου που είναι almost stock..
--- End quote ---
Χαιρομαι που τελικα και οι δυο μας επιλεγουμε το δρομο το να μεινουμε εντελως μαμα!!! Ειπαμε!!! Ουτε βιδα!!! :moutza: :moutza: :moutza:
spoumi:
Σήμερα το πρωί πήγα τον σκύλο στο γιατρό, 3mx5 είδα και τα τρία τα οδηγούσαν γυναίκες.
Ένα μαύρο με ζάντες δίλιτρου με νίκελ πλαίσιο και κόκκινα δέρματα ήρθε μάλιστα στον ίδιο γιατρό και γυρίζοντας ένα ανθρακί RC με κόκκινες πινακίδες και ένα πράσσινο Mk1. :-X
Ελπίζω να μην ήταν κάποια από αυτές κομμώτρια :tease: :tease:
option-D:
Theo:
Αυτο το φορουμ ειναι πολυ μπροστα τελικα.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version