!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#7]

<< < (83/298) > >>

spoumi:
Μετά από τόσο καιρό απουσίας ένα σωστό ποστ δν μπορείς να κάνεις? :P

--- Quote from: philosopher on June 14, 2010, 10:52:44 AM ---Εξαιρετικλη παρουσίαση Εύγε!!!  :clap:

--- End quote ---

philosopher:

--- Quote from: spoumi on June 14, 2010, 11:03:11 AM ---Μετά από τόσο καιρό απουσίας ένα σωστό ποστ δν μπορείς να κάνεις? :P

--- Quote from: philosopher on June 14, 2010, 10:52:44 AM ---Εξαιρετικλη παρουσίαση Εύγε!!!  :clap:

--- End quote ---

--- End quote ---

Άλλος "Δάσκαλος" μας βρήκε...
Μα τι τελικά τι φορουμ είμαστε αυτοκινητιστικό ή ορθογραφίας???
Άσχετο, τη μόνωση τη τελείωσες??

spoumi:

--- Quote from: philosopher on June 14, 2010, 11:37:46 AM ---
--- Quote from: spoumi on June 14, 2010, 11:03:11 AM ---Μετά από τόσο καιρό απουσίας ένα σωστό ποστ δν μπορείς να κάνεις? :P

--- End quote ---

--- End quote ---

Άλλος "Δάσκαλος" μας βρήκε...
Μα τι τελικά τι φορουμ είμαστε αυτοκινητιστικό ή ορθογραφίας???
Άσχετο, τη μόνωση τη τελείωσες??

--- End quote ---
πω ρε φίλε μα καλά δεν διαβάζεις καθόλου το φόρουμ? :P
εγώ περίμενα κανένα δυναμικό come back αλλά με απογοήτευσες...Την τελείωσα και κάτι είδα σε ψιλοδιαφορές.Δηλαδή κλειστό αμάξι με κλειστά παράθυρα κάνει λιγότερο θόρυβο από ό,τι κάνει ανοιχτό  :coolio:

philosopher:
Εγώ πάντως όταν είδα το δικό σου γυμνό μου καρφώθηκαν τρελές ιδέες είναι σκέτη τρέλα χωρις τα πλαστικά πίσω.
Δυο μπάκετ (μόνο Pole Position Carbon γιαυτό ίσως και ένα λολ) ένα ημι ή και full roll-cage, μια τυπική επένδυση, hard-top και μια 4άδα 9άρες (τα περι coilover και μηχανικά εννοούνται γιαυτό δε τα αναφέρω...  :P)

spoumi:

--- Quote from: philosopher on June 14, 2010, 11:49:34 AM ---Εγώ πάντως όταν είδα το δικό σου γυμνό μου καρφώθηκαν τρελές ιδέες είναι σκέτη τρέλα χωρις τα πλαστικά πίσω.
Δυο μπάκετ ένα ημι ή και full roll-cage, μια τυπική επένδυση, hard-top και μια 4άδα 9άρες (τα περι coilover και μηχανικά εννοούνται γιαυτό δε τα αναφέρω...  :P)

--- End quote ---
αν πας σε ΗΤ ναι αλλά μετά χάνεις την καμπριολάδα μπρούκλη :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version