!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#7]

<< < (82/298) > >>

option-D:
Βάζουν κιόλας..
"Γεμίζουν" τη γρατζουνιά με ό,τι χημικό έχουν γι αυτή τη δουλειά και δεν φαίνεται τίποτα μετά..

Basilmx5:

--- Quote from: option-D on June 13, 2010, 11:14:54 PM ---Βάζουν κιόλας..
"Γεμίζουν" τη γρατζουνιά με ό,τι χημικό έχουν γι αυτή τη δουλειά και δεν φαίνεται τίποτα μετά..

--- End quote ---

Τωρα εσυ μιλας για τυπου carglass κ τετοια, ο Κωνστανταν ρωταει για κρυσταλλα στυλ κινητου κ navigation...

racing nick:
σε navigation εχω αλλαξει οθονη μιας και τη εσπασα με μια απο ebay με κοστος 10 ευρω και δουλευει αριστα.

option-D:
Όχι για τζάμια αυτοκινήτου ρε συ.. Για οθόνες κλπ..
Δεν ξέρω πώς το λένε όμως για να σου το πω με το όνομά του..

Manolis:

--- Quote from: pib on June 13, 2010, 01:20:01 PM ---
--- Quote from: Manolis on June 12, 2010, 05:38:23 PM ---
--- Quote from: pib on June 12, 2010, 05:19:57 PM ---ποιος εσβησε το ποστ μου απο το αν κανει το μιατα για ντριφτ ??  το μονο σοβαρο ποστ εκει μεσα ηταν ...

--- End quote ---

Εγώ το έσβησα.

--- End quote ---

κανονικα το τοπικ που ανοιξε ο ακυρος επρεπε να σβησεις η στη τελικη να το μεταφερεις εδω το ποστ μου. οχι οτι με νοιαζει αλλα αφου πας να κανεις κατι ''σωστο'' για το φορουμ καν το σωστα  ;)

--- End quote ---

Δεν έχεις κ άδικο ούτε σ αυτό σου το σχόλιο,ούτε και στο προηγούμενο.Κατάλαβα την λογική σου όταν είπες ότι ήταν το μόνο σοβαρό ποστ.Το θέμα είναι όμως ότι κάποιοι(πχ Αιμίλιος και Ξάδερφος)
έκατσαν και απάντησαν σοβαρά και δεν μπορείς να ακυρώσεις ένα τόπικ,όταν υπάρχουν συνφορουμίτες που αφιέρωσαν λίγο χρόνο για να γράψουν 2-3 σοβαρές κουβέντες.Αν και δεν σε νοιάζει
-όπως γράφεις-πιστεύω ότι σωστά το έκανα...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version