!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#7]

<< < (9/298) > >>

haris_nc:

--- Quote from: Liakos on May 22, 2010, 04:55:43 PM ---
--- Quote from: haris_nc on May 22, 2010, 11:02:19 AM ---Η αναμνηση απο τη Greece θα σου μεινει για forever.... :llol: :llol: :llol:

--- End quote ---
Κανα αφροδισιο θα εννοει...  :P :P :P

--- End quote ---

:trelgel: :trelgel: :trelgel: :urtm: :urtm:

Eγραψες...!!!!

nmwisima:

--- Quote from: Manolis on May 21, 2010, 07:17:54 PM ---Δεν σας προλαβαίνουμε  :P  τις κατοστάρες στο μπλα-μπλα τις έχετε στο ρελαντί

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους τους εορτάζοντες.Υγεία σε όλους και ό,τι καλύτερο
--- End quote ---

Μάνο, για να μη λες ρε, 4 σελίδες μπλα-μπλα χωρίς να έχω μπει καν στο νετ...
Μη λες ότι φταίω εγώ μετά...  :)

Manolis:

--- Quote from: nmwisima on May 22, 2010, 08:27:09 PM ---
--- Quote from: Manolis on May 21, 2010, 07:17:54 PM ---Δεν σας προλαβαίνουμε  :P  τις κατοστάρες στο μπλα-μπλα τις έχετε στο ρελαντί

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους τους εορτάζοντες.Υγεία σε όλους και ό,τι καλύτερο
--- End quote ---

Μάνο, για να μη λες ρε, 4 σελίδες μπλα-μπλα χωρίς να έχω μπει καν στο νετ...
Μη λες ότι φταίω εγώ μετά...  :)

--- End quote ---

Ναι αλλά τώρα μπήκες και δεν ξέρω για πόσο θα σε φτάσουν οι υπόλοιπες 96.............

dimsabas:

--- Quote from: simkoz on May 22, 2010, 06:37:33 PM ---Ποιος όμως θα ανέβει στον πυλώνα να βγάλει την φωτό;

--- End quote ---

Μήπως θυμάσαι ποιος ανέβαινε σε ξένα αυτοκίνητα για να μας φωτογραφίσει; Ο κασκαντεράς φωτογράφος του MyMx5! :excited:

option-D:

--- Quote from: haris_nc on May 23, 2010, 09:24:06 AM ---(2) Κατηλειμένα πεζοδρόμια, Δημητρίου Ράλλη (Μαρούσι)

Eλληναρες!!!!!!!!!!!!!!!!

--- End quote ---

Ποιο ρε συ, αυτό λες;
Αν και κλασικός δρόμος η Δ. Ράλλη για τέτοιες παρανομίες, υπάρχουν και πολύ πολύ χειρότερα..
Εχθές το βράδυ αναγκαστικά πήγα Μικρολίμανο για να γιορτάσουμε έναν φίλο..
Το Μικρολίμανο το απεχθάνομαι, το σιχαίνομαι γιατί μαζεύει τον πιο δήθεν κόσμο, κάτι τύπους μηδενικά.. Ο παράδεισος του ψευτοσφίχτουλα φουσκωτού με την ξανθιά χαζογκόμενα που πάνε να δειχτούν.. Τέλος πάντων, ξέφυγα από αυτό που ήθελα να πω..
Οι "ταβερνιάρηδες" κρατάνε από 15 θέσεις ο καθένας με καρέκλες κι αν πας να φας με το υπερκτήνος τζιπ σου ή το πόρσε ή το Ζ4 (στη χειρότερη) θα παρκάρεις.. Κάθετα εννοείται για να χωρέσουν και πολλά! Τί κι αν έχει κλείσει η αηδία σου τον μισό δρόμο, ποιος νοιάζεται..;
Λίγο παραπέρα είδα καβάλα στα πεζοδρόμια αυτοκίνητα παρκαρισμένα κανονικά.. Μα καλά, δεν υπάρχει ντροπή;
Αλλά όπου υπάρχουν μίζες και συμφωνίες με την αστυνομία, η ντροπή για τα παρκαρισμένα τους θα μας ενοχλήσει;
Η χειρότερη περιοχή της Αττικής, άνετα..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version