!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#7]

<< < (71/298) > >>

nmwisima:
ΠΑΙΔΕΣ, ΘΑ ΤΟ ΕΛΑΦΡΩΣΩ ΛΙΓΟ, αλλά ειναι σημαντικό πολύ!

Σε μια κίνηση καλής θέλησης έφτιαξα ένα δώρο γάμου για το Σάμπα (το μόνο που θα πάρει από εμένα)
να το δείχνει στο γάμο και να γελάει ο κόσμος και να το δείχνει στα παιδιά του να γελούν κι αυτά!

bill_viper:
恵比寿マスカッツ「バナナ・マンゴー・ハイスクール」(PV)

A. αφιερωμένο!
Είμαι μέσα για Group Buy! :D

VasmaV:

--- Quote from: Ξάδελφος on June 10, 2010, 01:41:33 PM ---Ολοι πεφτουν απ τα συννεφα που οι ζιμενς εδινε μιζες στους πολιτικους αλλα οι περισσοτεροι δε δισταζουν να δωσουν φακελακι "για να τους προσεξει ο γιατρος" εις βαρος αλλου ασθενη ή να δωσουν μιζα...εεε σορρυ ... λαδακι ,γι ανα περασει κτεο,το κουκλι,μωρο αυτοκινητακι τους.
Ολο πεφτουν απ τα συννεφα οταν καποιοι επιχειρηματιες δεν πληρωσαν την εφορια αλλα οι περισσοτεροι παλευουν για υποτιμολογησηση ωστε να αποφυγουν ή να μην πληρωσουν καθολου τελωνειο οταν φερνουν καλουδια για το "μωρο " τους.
Ολοι πεφτουν απ τα συννεφα οταν καποιοι δε δηλωσαν περιουσιες ,αλλα κανεις αν αλλαξει μοτερ στ αμαξι κι αλλαξει φορολογικη κλιμακα δεν παει να το δηλωσει και να πληρωσει καθε χρονο τον επιπλεον φορο που αναλογει.
Μη μου πει κανεις αλλα τα μεγεθη...

--- End quote ---
well said ξαδερφε...δυστυχώς είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι...οι πολιτικοί πολύ περισσότερο, αλλά όλοι φταίμε για την κατάντια της Ελλάδας...και ο πρώτος που θα βγει να φωνάξει δεν έχω κλέψει από το κράτος...ας σκεφτεί αν έχει αγοράσει ποτε οτιδήποτε χωρίς απόδειξη απλα, για να του κάνει "σκοντο" ο αντίστοιχος έμπορος ή αν έχει πάει ποτέ σε γιατρό και έχει φύγει χωρίς απόδειξη γιατί απλά δεν ζήτησε, ή γιατί όταν ζήτησε το μεγαλολαμόγιο του πε ότι θα πρέπει να πληρώσει εξτρα το ΦΠΑ...

ΟΛΟΙ φταίμε, δυσανάλογα φυσικά και δυστυχώς θα πληρώσουμε και δυσανάλογα τα σπασμένα

HOUZIK:
Υπαρχει αντιστοιχος mx5parts και ΙL για BMW X1?

spoumi:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version