!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#7]
Ξάδελφος:
--- Quote from: lathreos on June 06, 2010, 09:42:05 PM ---Κριμα!!! Ευτυχώς εδω στην Κρητη τέτοια φαινόμενα ειναι αρκετα περιοριζμενα.
--- Quote from: plokamhs on June 06, 2010, 07:34:59 PM ---ΥΓ. Πες απο την αρχη οτι ειναι η στρογγυλοφαναρη! :(
--- End quote ---
Ολες οι Monster ειναι στρογγυλοφαναρες
--- End quote ---
Υπαρχει αυτο το στρογγυλοφαναρο... (ιδιο φαναρι με τη μηχανη που κλεψαν του φιλου μας)
Υπαρχει κι αυτο αλλα....
αυτο μαλλον δεν το λες στρογγυλοφαναρο αλλα οβαλ,ειναι τεσπα πολυ διαφορετικο.
Ο μικρος (Πλοκαμης)σωστα εκανε την παρατηρηση μιας και επικεντρωνει πιο ευκολα την προσοχη αν ξερεις ακριβως ποιο ειναι.
dimsabas:
Φαίνεται ότι η οικονομική κρίση κάνει τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους. Βόλτα σήμερα με το ποδήλατο κι είδα δύο Ferrari 599 και δύο Aston Martin DB9. Και κάτι ψιλά, στιλ 911 Turbo Cabrio και GT3...
jSkyline:
--- Quote from: takis ma-09ert on March 25, 2010, 12:11:57 PM ---οντως..δεν ειναι τα δικα μας 150 αλογα..αλλα του μηχανικου μας..τα δικα μας ειναι σχεδον μαμα..παραπανω αναφερω τη φοραει το καθενα ακριβως..
--- End quote ---
Λυσε μου μια απορια αρκετους μηνες μετα...
Πως λενε τον μηχανικο σας ??? Γιατι μαλλον εχουμε τον ιδιο ;) Μικρες βολιδες τα αμαξια σας ΟΚ νιωθω μια ανασφαλεια καθε φορα που μπενω μεσα σε Κ10 αλλα παει κομματια στην ευθεια !!!
nmwisima:
Ρε μαλάκες, επίτηδες το κάνετε?????
Του άλλου του κλεψανε τη μηχανή ειναι ανάγκη να ποστάρετε συνεχως Monster???
Neko:
--- Quote from: nmwisima on June 07, 2010, 08:20:49 PM ---Εμένα μπορεί να μου βρει κάποιος ένα gyro-up?
--- End quote ---
Μας εφαγες....παρε!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version