!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#7]

<< < (53/298) > >>

bill_viper:
Στο πρώτο πάρκινγκ με το που κατεβαίνεις από Εθνική/Ποσειδώνος. Αν έχει γύφτους εκεί, τότε στο πάρκινγκ που είναι αριστερά του Olympico, δίπλα στη μαρίνα.

nmwisima:
Δεν έχει τελείωσει, αλλά όταν γυρίσετε πείτε μια άποψη για το καινούριο template! :good:

www.jdmbits.com

να είστε καλοί μαζί μου γιατί το blogger γ@μιέτ@ι και μου βγήκε η παναγία για να ταιριάξω τα διάφορα...

Ξάδελφος:

--- Quote from: nmwisima on June 04, 2010, 09:47:15 PM ---Δεν έχει τελείωσει, αλλά όταν γυρίσετε πείτε μια άποψη για το καινούριο template! :good:

www.jdmbits.com

να είστε καλοί μαζί μου γιατί το blogger γ@μιέτ@ι και μου βγήκε η παναγία για να ταιριάξω τα διάφορα...

--- End quote ---

Πριν απο λιγο το ειδα,πολυ καλυτερο απο πριν,φαινεται πολυ πιο σοβαρο και επαγγελματικο και δειχνει φιλικοτερο  στη χρηση.Πολυ καλη κινηση η αλλαγη αυτη.  :good:  :gl:

Vidias:
απαιχτο...καμμια σχεση με πριν φιλε αχιλλεα....μακραν ωραιοτερο!!!
 :hello: :good: :giveheart:

mx5mk1:

--- Quote from: Ξάδελφος on June 04, 2010, 09:50:29 PM ---
--- Quote from: nmwisima on June 04, 2010, 09:47:15 PM ---Δεν έχει τελείωσει, αλλά όταν γυρίσετε πείτε μια άποψη για το καινούριο template! :good:

www.jdmbits.com

--- End quote ---

Πριν απο λιγο το ειδα,πολυ καλυτερο απο πριν,φαινεται πολυ πιο σοβαρο και επαγγελματικο και δειχνει φιλικοτερο  στη χρηση.Πολυ καλη κινηση η αλλαγη αυτη.  :good:  :gl:

--- End quote ---

Συμφωνώ με τον Ξάδερφο     :good:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version