!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#7]
emilmx:
--- Quote from: dimsabas on June 04, 2010, 07:35:44 AM ---Ρε σειρές, πόσες μείνανε; 30; Είναι πολλές; Δεν προλαβαίνω... :llol: :llol:
--- End quote ---
18 σαμπα και έκλεισε η σχολή :excited: :excited:
μπανακια μετά
option-D:
Εσένα έκλεισε η σχολή, του άλλου έκλεισε η ζωή :llol:
-Άσε ήσυχο το σπόρτυ!
-Μα...
(ησυχία...)
lok502:
Μετά το γάμο...
mx5mk1:
--- Quote from: option-D on June 04, 2010, 08:52:05 AM ---Εσένα έκλεισε η σχολή, του άλλου έκλεισε η ζωή :llol:
-Άσε ήσυχο το σπόρτυ!
-Μα...
(ησυχία...)
--- End quote ---
Καλά, μην είμαστε και υπερβολικοί, ένα λαθάκι κάνει (που θα πληρώνει μια ζωή) :excited:
:giveheart: Σάμπα
Ξάδελφος:
--- Quote from: dimsabas on May 16, 2009, 01:54:59 PM ---Νεότερα: η αρραβωνιαστικιά δε θέλει με τίποτα τα μπάκετ. Πάμπολες (μάλλον δικαιολογημένες :angel:) ενστάσεις σχετικά με το μπες-βγες, σχετικά με την άφιξη στην εκκλησία με το νυφικό και την προσπάθεια να βγει από το υπερχαμηλό μπάκετ που θα είναι βιδωμένο στο πάτωμα (χωρίς σιδηροδρόμους), σχετικά με το τι γνώμη θα σχηματίσουν μακρινοί συγγενείς που θα πρωτοδούν το αμάξι του γαμπρού. Μαύρο με μαύρες ζάντες, ένα roll-bar να και σταθερά μπάκετ στο... υπόγειο :llol: :llol:!
Ε, φυσικά της εξήγησα ότι σε αυτές τις περιπτώσεις, ο άνδρας επιλέγει την αγορά κι αφήνει στη γυναίκα την επιλογή του χρώματος. Οπότε με βλέπω για τα κατάμαυρα, γιατί δε θέλει να χτυπάνε πολύ στο μάτι.
--- End quote ---
Μαλλον ο τυπας Σαμπα ,ενα χρονο μετα απο τοτε που εγραφε αυτα..."εσκισε τη γατα" κι εχει πατησει για τα καλα ποδι!.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version