!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#7]
tsantmad:
Απογευμα Δευτερας πηγαινωντας για καφεδακι στην ραφηνα
πετυχα ενα πορτοκαλοκεραμιδι mazdaspeed με κοκκινες πινακιδες
παρκαρισμενο κοντα στο λιμανι.
Σταματησα και το χαζευα :giveheart: πρωτη φορα το εβλεπα απο κοντα,
ειναι το μοναδικο αραγε η υπαρχουν κι αλλα???
Akalyptos:
Φωτογραφίες τράβηξες για να δούμε και εμείς?
Liakos:
Την Κυριακη το βραδακι επιστρεφοντας Αθηνα,στην ΕΟ Αθηνων-Λαμιας στο υψος της Θηβας αν θυμαμαι καλα, δικαβαλο μαυρο NC αφου μου εδωσε χωρο να προσπερασω φορτηγο, με περασε χαιρετωντας με την κορνα του...Κανεις απο εδω?
Επισης, ανεβαινοντας προς Θεσσαλια, λιγο πριν το Δομοκο, σκουροχρωμο δικαβαλο NC εδειχνε ιδιαιτερα παιχνιδιαρικο αφου με ακολουθουσε στο κομματι απο τη Λαμια μεχρι κ πριν τις στροφες.Δυστυχως δεν ακολουθησε το ρυθμο μου στην αναβαση κ την καταβαση κ χαθηκε απο το μεσαιο καθρεπτη μου.Ξανασυναντηθηκαμε καποιες δεκαδες χλμ αργοτερα εξω απο την πολη της Καρδιτσας αφου βολταρα μολις με καμια 80αρια χλμ κ λιγο αργοτερα χωρισαν οι δρομοι μας.Κανεις απο εδω?Λιγο δυσκολο βεβαια γτ ειχε ντοπιες πινακιδες...
george1.8:
--- Quote from: tsantmad on August 17, 2010, 02:14:43 AM ---Απογευμα Δευτερας πηγαινωντας για καφεδακι στην ραφηνα
πετυχα ενα πορτοκαλοκεραμιδι mazdaspeed με κοκκινες πινακιδες
παρκαρισμενο κοντα στο λιμανι.
Σταματησα και το χαζευα :giveheart: πρωτη φορα το εβλεπα απο κοντα,
ειναι το μοναδικο αραγε η υπαρχουν κι αλλα???
--- End quote ---
Το μοναδικό!...Και το κουλό...το έχει μελαχρινή κοπέλα η οποία ζούσε Αμερική, τα παράτησε και ήρθε Ελλάδα...Πρέπει να μένει Εκάλη.
Liakos:
To εχω δει κ εγω κοντα στο σπιτι μου κ οντως ειχε γυναικα οδηγο. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version