!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#7]
dskoul:
+1 :good: και απο εμενα ... μπορεις να το αφησεις στα στενα χωρις αγχος... ειδικα τετοιο καιρο εχει παντα κοσμο ...
απλα ... τετοιο καιρο ... θα παρκαρεις .... ΜΑΚΡΙΑΑΑ ...πολυ μακρια ...
Παντως βλεπω οτι ... υπαρχει κοσμος που ξερει τα μερη εκει κατω ... παιδια ... να κανονισουμε καμια εκδρομουλα πορτο χελι - Ερμιονη κτλ κτλ, μεσα στο σεπτεμβρη που θα εχει φυγει και ο πολυς ο κοσμος να απολαυσουμε και την διαδρομη ... ;)
XrhstosZ:
ψηνομαστε για καμια βραδυνη βολτουλα αυριο??
lathreos:
--- Quote from: kakwkei on August 12, 2010, 08:41:25 PM ---
Κ μια γρηγορη ερωτηση, γιατι αυριο φευγω οδικως για Σπετσες για 5μερο, κ λεω να αφησω το αμαξι μου σε κανενα παρκινγκ στην Κοστα!
Εχει παρκαρει ποτε κανεις στα παρκινγκ της Κοστας??? Τιμη ανα μερα??? Ειναι ασφαλη, ή να παρω της κοπελας μου το αμαξι που δεν εχει υφασματινη οροφη???
ΣΟΣ!!
--- End quote ---
Μας διαβαζουν και απο το google,ολο και καποιος κακοπροαίρετος μπορει να διαβασει οτι θα βρισκετε μονο του στο συγκεκριμένο μερος ενα αγνο και παρθενο mx5 για πεντε μερες.
Αν και δεν ξερω τι παιζει στην Αθηνα,γνωμη μου ειναι να παρεις της κοπελας σου
dimsabas:
Μα δεν έχει πια ΜΧ-5... άλλωστε, αν πας εκεί αυτή την εποχή, όλο σε Grand Cherokee θα πέσεις, οπότε σιγά μην αλληθωρίσει ο κλέφτης με το Miata... :llol:
lathreos:
--- Quote from: dimsabas on August 13, 2010, 12:04:17 AM ---Μα δεν έχει πια ΜΧ-5... άλλωστε, αν πας εκεί αυτή την εποχή, όλο σε Grand Cherokee θα πέσεις, οπότε σιγά μην αλληθωρίσει ο κλέφτης με το Miata... :llol:
--- End quote ---
Εσυ Δημητρη θα εβαζες ποτε μια ταμπελα εξω απο το σπιτι σου να λεει''Γεια σας,λοιπω διακοπες και δεν ειναι κανεις μεσα'' και να την διαβαζε ο καθε κακοπροαίρετος περαστικος;;; Δεν νομιζω να το εκανες. Ε,λοιπον στο διαδίκτυο το κανουμε ασυναίσθητα.Θελει προσοχη. Επισης στο διαδίκτυο κυκλοφορούν αρκετοι περισσότεροι κακοπροαίρετοι απο οτι στην γειτονιά μας
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version