!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#7]

<< < (279/298) > >>

dimsabas:
Καλός πολίτης Ηλία και μπράβο σου που έκανες κάτι που σου άρεσε και σε έκανε πιο πλήρη προσωπικότητα. Με το καλό τώρα να προχωρήσεις στα επαγγελματικά σου σχέδια, γιατί αυτά θα σε ταϊσουν τα επόμενα χρόνια. Με το καλό! :good:

george 1323:
Λιακο καλος πολιτης,κ πιστευω να δικαιωθηκα οταν σου ειπα οτι θα αποκομισεις καλες εμπειριες απο το συγκεκριμενο σωμα....... ;) ;) :yeah:

kakwkei:
Λιακο καλος πολιτης!!!

Κ μια γρηγορη ερωτηση, γιατι αυριο φευγω οδικως για Σπετσες για 5μερο, κ λεω να αφησω το αμαξι μου σε κανενα παρκινγκ στην Κοστα!

Εχει παρκαρει ποτε κανεις στα παρκινγκ της Κοστας??? Τιμη ανα μερα??? Ειναι ασφαλη, ή να παρω της κοπελας μου το αμαξι που δεν εχει υφασματινη οροφη???

ΣΟΣ!!

dimsabas:
Παρκάρω συστηματικά την τελευταία 10ετία, πάντα στους δρόμους έξω κι όχι στα οργανωμένα πάρκινγκ. Ποτέ δεν είχα θέμα, εκτός από μια κλήση (σωστή, αφού απαγορευόταν στο συγκεκριμένο σημείο) το 2000 ή το 2001. Ασφαλώς και δε θα έχεις πρόβλημα ασφάλειας σε κάποιο οργανωμένο, δεν ξέρω όμως να σου πω τιμή. Εγώ το αφήνω σε κάποια μη κεντρικά στενά, τελευταία μάλιστα σε έναν χωματόδρομο. Ούτε έχει γίνει ποτέ κάτι στο δικό μου, ούτε έχω ακούσει για κάποιο κρούσμα.

kakwkei:
Δημητρη σε ευχαριστώ πολυ για την γρηγορη απαντηση!
Οποτε θα αφησω το αμαξι Κοστα χωρις αγχος!!

Απλα θα εξοπλιστω με φουλ ηλιοπροστασια πετσετες κλπ, για να μην το βρω καμινι μετα απο 5 μερες!
Τι να βαλω για να προστατευσω τα δερματα?

Επισης κανεις που να ξερει τιμη παρκινγκ για την Κοστα?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version