!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#7]

<< < (270/298) > >>

george1.8:

--- Quote from: vagmann on August 10, 2010, 09:48:11 AM ---Ειχες το Θεο συνοδηγο λεμε... :o

--- End quote ---

Όχι, την κοπέλα μου... :moutza: ... :yawn: :punish:, αλλά ευτυχώς μόνο κατι γρατζουνιές...

leonidas11b:
Αμα δεν επαθε κανεις τιποτα....ολα τα αλλα ειναι λεπτομεριες!
Μικτη ασφαλεια ειχες?

Ξάδελφος:

--- Quote from: george1.8 on August 10, 2010, 11:02:03 AM ---
--- Quote from: vagmann on August 10, 2010, 09:48:11 AM ---Ειχες το Θεο συνοδηγο λεμε... :o

--- End quote ---

Όχι, την κοπέλα μου... :moutza: ... :yawn: :punish:, αλλά ευτυχώς μόνο κατι γρατζουνιές...

--- End quote ---
Αν δεν κανω λαθος ειχες γραψει σχετικα με το συμβαν σε αλλο τοτε φορουμ και το χα διαβασει πολυ προσεκτικα.

Ποτε δεν καταλαβα γιατι το εργοστασιο δεν εκανε ποτε  μια σοβαρη κατασκευη στο τελαρο του παρμπριζ και στη στηριξη του σ ολες τις γενιες περαν απο ψευτοενισχυσεις που περισσοτερο αποσκοπουν στην εξαλειψη κραδασμων και συντονισμων που ενισχυουν την ανασφαλεια των επιβατων.

Μ ενα παλιο Mazda RX9 o πατερας μου πριν πολλα χρονια επεσε πανω  και εκοψε κολωνα ξυλινη της ΔΕΗ την πεταξε μακρυτερα με την ορμη που ειχε τ αμαξι  και το κουτι μετασχηματιστης ,οτι ηταν αυτο τεσπα στην κορυφη της κολωνας κατεληξε στην οροφη τ αυτοκινητου και απλα τη βουλιαξε χωρις να στρεβλωσει κολωνες κλπ της οροφης  , η οποια επισκευασθηκε πολυ ευκολα κατοπιν...  Δε θελω να σκεφτω τι θα γινοταν αν αυτο το βαρος και την ορμη της κολωνας και του "μετασχηματιστη "  επρεπε να το κρατησει το τελαρο στο παρμπριζ του μιατα.
Πολλες φωτο που βλεπω απο τουμπαρισμενα μιατα,οπου υπαρχει ρολμπαρ εχει αντεξει και οι επιβατες εχουν βγει ζωντανοι(στην πλειοψηφια των περιπτωσεων) αλλα το τελαρο του παρμπριζ εχει πραγματικα καταρρευσει και εχει κατεβει σαν φακα για τα ποντικια μεσα στην καμπινα.

Εντυπωση μου κανει και το οτι κανενας βελτιωτης κα περαν απο χοντροκομμενα ρολκειτζ που ειναι για αλλη χρηση και οχι καθημερινη,δεν εχει ασχοληθει να φτιαξει κατι που θα ενισχυει το τελαρο του παρμπριζ.

george1.8:

--- Quote from: leonidas11b on August 10, 2010, 11:06:49 AM ---Αμα δεν επαθε κανεις τιποτα....ολα τα αλλα ειναι λεπτομεριες!

--- End quote ---
Αυτό ξαναπές το.....

--- Quote from: leonidas11b on August 10, 2010, 11:06:49 AM ---Μικτη ασφαλεια ειχες?

--- End quote ---
Δυστυχώς και χρώσταγα το μισό.....έκανα δύο δουλειές για κανα χρόνο+ και ξεμπέρδεψα....

Ξάδελφε έχεις απόλυτο δίκιο, θέλω να πιστεύω πως στο NC διορθώσανε το πρόβλημα...

leonidas11b:

--- Quote from: george1.8 on August 10, 2010, 11:52:33 AM ---Δυστυχώς και χρώσταγα το μισό.....έκανα δύο δουλειές για κανα χρόνο+ και ξεμπέρδεψα....

--- End quote ---

Κριμα...δεν πειραζει ομως αφου ολα ειχαν αισιο τελος..και εχεις καινουριο μιατακι, ολα ειναι γοητεια. ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version