!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#7]
Basilmx5:
Καλα εφτιαξαν στο λαιμο της Βουλιαγμενης μια αχρηστη κ πανασχημη πλατεια μονο κ μονο για να μην υπαρχει χωρος να σταθμευουν αυτοκινητα στο ανοιγμα? Δεν το ηξερα κ επαθα ενα μικρο σοκ οταν την ειδα... Τι χαζοι που ειναι οι ανθρωποι...
Ξάδελφος:
--- Quote from: jSkyline on August 08, 2010, 10:59:59 AM ---Δεν νομιζω να εγραψα καπου οτι το stylebar ειναι ασφαλες, δεν νομιζω να εγραψα επισης καπου οτι το ΜΧ ειναι δυσκολο να ανατραπει, αυτη την στιγμη μου λες κατι που ηδη γνωριζω και αν μη τι αλλο υπαρχει και ενα ολοκληρο τοπικ για να διαβασω.
Αλλα οπως και να το κανουμε σε ΝΒ high το rollbar δεν ειναι ωραιο. Παντως υπαρχει και αλλη λυση, βαζεις hardtop και δεν ξανανοιγεις ποτε το αμαξι, μπορει και το ΗΤ να ειναι λιγοτερο ασφαλες απο το rollcage αλλα σιγουρα αυξανει κατα πολυ την ασφαλεια.
--- End quote ---
Aφου υπαχει ολοκληρο τοπικ να διαβασεις διαβασε το και ισως τοτε θα καταλαβεις οτι δεν πρεπει να συμβουλευεις ανθρωπο να μη βαλει ρολμπαρ γιατι τ αμαξι του δε θα ειναι ομορφουλι.
Αν ειναι ωραιο ή οχι σε NB Ηιgh ειναι θεμα υποκειμενικο.Σε ΝΒ mid πηγαινει θα ναι ομορφο? .
Το hardtop δε σε προστατευει περισσοτερο απ την κουκουλα και δεν αυξανει ουτε στο ελαχιστο την ασφαλεια τ αυτοκινητου. ,οποτε και παλι αστοχο το παραδειγμα σου.
Το rollcage για να το πεις ασφαλες πρεπει να εισαι δεμενος με ζωνες πολλων σημειων και να φορας κρανος αλλιως παλι ημιμετρα κανεις που μπορει να σου στιχησουν τη ζωη .
Τεσπα οταν στο θεμα της ασφαλεια παρεμβαλεις κατι υποκειμενικο οπως...η "ομορφια¨δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο και δε μ απασχολει στην τελικη.
Απλα θελει λιγο προσοχη στο τι γραφουμε ιδιαιτερα στο θεμα της ασφαλειας(στα περι ομορφιας σκασιλα μου) γιατι οταν τα διαβαζουν ανθρωποι που κατεχουν λιγοτερο ισως τ αντικειμενο ,ευκολα μπορει να βγαλουν λαθος συμπερασματα και να προχωρησουν σε αστοχες επιλογες που μπορει να αποδειχθουν κομβικα για την ασφαλεια τους.
jSkyline:
Tελικα αρχιζω να πιστευω οτι δεν καταλαβαινεις καν τι διαβαζεις ουτε τι γραφεις !!!
Διαβασε και ξαναδιαβασε τα γραφομενα μου, σε αυτο αλλα και στο τοπικ που ασχολειται με το θεμα και αν με δεις πουθενα να λεω οτι το stylebar προσφερει οποιαδηποτε ασφαλεια τοτε αρχισε να μου κανεις υποδειξεις.
Παμε παλι απο την αρχη, το STYLEBAR ειναι μονο οπτικη αναβαθμιση κατι που ειναι εμφανες και απο τα συνθετικα της λεξης STYLE-bar.
Aυτη την στιγμη το αμαξι στο οποιο αναφερομαστε δεν εχει ουτε stylebar ουτε rollbar, δεν εγραψα πουθενα βγαλε το rollbar και βαλε stylebar επισης πουθενα δεν τεθηκε ερωτημα απο τον ιδιοκτητη του αυτοκινητου rollbar η stylebar, αν ειχε τετοιου ειδους αποριες τοτε ναι θα του εξηγουσα τα αρνητικα του stylebar και φυσικα θα τον απετρεπα απο την αγορα του. Απο οτι καταλαβαινω το μονο πραγμα που τον ενδιαφερει ειναι η εμφανιση και οπως και αν το δεις στην εμφανιση λειτουργει θετικα.
Πες πως απλα ειναι ενα διακοσμητικο, οπως καποιος θα εβαζε χρωμιωμενες χειρολαβες στις πορτες η ξυλινη επενδυση στην κεντρικη κονσολα.
Το stylebar δεν παρεχει ασφαλεια ειναι απλα μια αισθητικη αναβαθμιση....
Ενταξει τωρα ???
Ξάδελφος:
--- Quote from: jSkyline on August 09, 2010, 10:05:35 AM ---Tελικα αρχιζω να πιστευω οτι δεν καταλαβαινεις καν τι διαβαζεις ουτε τι γραφεις !!!
Διαβασε και ξαναδιαβασε τα γραφομενα μου, σε αυτο αλλα και στο τοπικ που ασχολειται με το θεμα και αν με δεις πουθενα να λεω οτι το stylebar προσφερει οποιαδηποτε ασφαλεια τοτε αρχισε να μου κανεις υποδειξεις.
Παμε παλι απο την αρχη, το STYLEBAR ειναι μονο οπτικη αναβαθμιση κατι που ειναι εμφανες και απο τα συνθετικα της λεξης STYLE-bar.
Aυτη την στιγμη το αμαξι στο οποιο αναφερομαστε δεν εχει ουτε stylebar ουτε rollbar, δεν εγραψα πουθενα βγαλε το rollbar και βαλε stylebar επισης πουθενα δεν τεθηκε ερωτημα απο τον ιδιοκτητη του αυτοκινητου rollbar η stylebar, αν ειχε τετοιου ειδους αποριες τοτε ναι θα του εξηγουσα τα αρνητικα του stylebar και φυσικα θα τον απετρεπα απο την αγορα του. Απο οτι καταλαβαινω το μονο πραγμα που τον ενδιαφερει ειναι η εμφανιση και οπως και αν το δεις στην εμφανιση λειτουργει θετικα.
Πες πως απλα ειναι ενα διακοσμητικο, οπως καποιος θα εβαζε χρωμιωμενες χειρολαβες στις πορτες η ξυλινη επενδυση στην κεντρικη κονσολα.
Το stylebar δεν παρεχει ασφαλεια ειναι απλα μια αισθητικη αναβαθμιση....
Ενταξει τωρα ???
--- End quote ---
Aδιαφορω τι πιστευεις για μενα ,τι καταλαβαινω και τι οχι και ακομη περισσοτερο αδιαφορω να σου κανω οποιαδηποτε υποδειξη.Εξαλλου ειναι εμφανες η διαφορα προσεγγισης που εχουμε για το καθε θεμα και ισως γι αυτο δυσκολευεσαι να με καταλαβεις .Εσυ αν θες αντι για ρολμπαρ βαλε και κορδελες αναλογου χρωματος να ταιριαζουν με την ταπετσαρια.Δε με αφορα .Οτι ειχα να πω περι ασφαλειας και τοποθετησης ρολμπαρ ή οχι το ειπα και αυτο οχι για εσενα,αλλα για καποιον που ψαχνεται προς αποφυγη λαθος συμπερασματος, (οπως πχ οτι το ΗΤ αυξανει την ασφαλεια) δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο.
Καλη συνεχεια ,(οχι στο μεταξυ μας διαλογο,βαριεμαι να τον συνεχισω το θεωρω ασκοπο)
Τα λεγαμε.
pooru ni san:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version