!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#7]

<< < (265/298) > >>

xenos:
A doggy summer - A kutyák is szeretik a strandot

VasmaV:

--- Quote from: infidel on August 06, 2010, 03:15:50 PM ---Όχι δεν έφυγα στην κατηφόρα. Ξεκίνησα από το φανάρι στο yabanaki (νομίζω) πέρασα το λούνα πάρκ και έφυγα στην δεξιά ανηφορική πριν την ευθεία που φτάνει στο ribas. Μετά από αυτό σταμάτησα στο parking με την καντίνα και έτρεμα ολόκληρος. Αφού όταν ξαναξεκίνησα νόμιζα ότι είχε πρόβλημα ο συμπλέκτης αλλά τελικά ήταν το πόδι μου που έτρεμε ακόμα.

--- End quote ---
αυτή η στροφή είναι διπλή...θέλει πολύ προσοχή παιδιά, ειδικά στην επιστροφή προς Βάρκιζα, όπου είναι και κατηφορική και εκτός αυτού συχνά πυκνά εχει και μπλόκο με τοπου βγεις στην ευθεία πριν το γιαμπανακι

heras:
Ακριβως εκει περυσι σε μια εξορμηση με το mr2 club μου φυγε κ μενα (αφησα γκαζι πανω στην κορυφη γιατι ο μπροστινος μου ειχε κοψει πολυ αποτομα), με γυρναει, φουλ λοκ αναποδο κ μετα ουτε που καταλαβα πως ισιωσα...το απεδωσα στο κεντρομηχανο σετ απ....οι πιο πισω συναδελφοι δεν πιστευαν στα ματια τους...οπως κ γω μετα βεβαια που δεν εγινα τροπετο....πολυ υπουλη στροφη!!! :tanevramou: :tanevramou:

infidel:
Και εγώ μάλλον άφησα το γκάζι πάνω στην στροφή. Το θέμα είναι ότι ήμουν τέρμα αριστερά και τσαρούχωσα τα φρένα τη στιγμή που κοίταζα θάλασσα. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως συνέχισε το αμάξι να στρίβει φέρνοντας σβούρες χωρίς να φύγει προς τα έξω (δηλαδή να σκάσει στο τσιμεντένιο διαχωριστικό);

dimsabas:
Θα είχες πολύ στριμμένο το τιμόνι δεξιά μάλλον.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version