!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#7]

<< < (263/298) > >>

xenos:

--- Quote from: NastyCloud on August 06, 2010, 01:41:33 AM ---
--- Quote from: leonidas11b on August 06, 2010, 01:28:22 AM ---
--- Quote from: NastyCloud on August 06, 2010, 01:24:36 AM ---
Νομίζω ότι μετά τον 15αύγουστο που όλοι θα γυρήσουν απο τις διακοπες τους, είναι μία καλή περίοδος για μία τέτοια συνάντηση στο βόλο, για ουζάκι στα γνωστά μέρη, με λίγα τσιτσίραβλα για όποιους τα γνωρίζουν....  ;D

--- End quote ---

Δεν υπαρχει τιποτα πιο ωραιο για να συνοδευσει το ουζο η το τσιπουρο!!! :excited:
Αλλα οχι λιγα...πολλα....

--- End quote ---

χαχαχαχαχα! λίγα για αρχή! όταν τα τσίπουρα θα έχουν την τιμιτική τους τότε, τα τσιτσίραβλα δεν θα προλαβαίνουν να κάθονται στο τραπέζι  :good:

--- End quote ---

Τι είναι αυτά ρε παιδιά?  :oops: :????: (εγώ έχω κάνει διατριβή εκεί...)

leonidas11b:

--- Quote from: xenos on August 06, 2010, 10:23:45 AM ---Τι είναι αυτά ρε παιδιά?  :oops: :????: (εγώ έχω κάνει διατριβή εκεί...)

--- End quote ---

Καλα τωρα τις θες τις ξυλιες σου!!! :punish:
Εχεις μεινει Βολο τοσο χρονια και δεν ξερεις τι ειναι τα τσιτσιραβλα......  :axe:

Δωσε βαση στην πενια....Αν δεν κανω λαθος προερχεται απο φυστικια και ειναι συνοδευτικο για το τσιπουράκι , ρακί , ουζάκι , επίσης μπορεις να το βαλεις και σε διάφορες σαλάτες.

xenos:

--- Quote from: leonidas11b on August 06, 2010, 10:34:02 AM ---Καλα τωρα τις θες τις ξυλιες σου!!! :punish:
Εχεις μεινει Βολο τοσο χρονια και δεν ξερεις τι ειναι τα τσιτσιραβλα......  :axe:

--- End quote ---

Φίλε ξέρω τα μενού απ έξω στα τσιπουράδικα, δεν θέλω υποδείξεις!  :moutza:

--- Quote from: leonidas11b on August 06, 2010, 10:34:02 AM ---Δωσε βαση στην πενια....Αν δεν κανω λαθος προερχεται απο φυστικια και ειναι συνοδευτικο για το τσιπουράκι , ρακί , ουζάκι , επίσης μπορεις να το βαλεις και σε διάφορες σαλάτες.
[]http://3.bp.blogspot.com/_VKkgvTJ85v8/RlWOSraJ2dI/AAAAAAAAAQ0/65zPQQn7Imc/s400/tsitsiravla.jpg[/]

--- End quote ---

Σαν κάπαρη μου μοιάζει (τουρσοκατάσταση), αλλά δεν θυμάμαι να σερβίρεται.  :????:

leonidas11b:
Θα σου φερω να φας τελος Αυγουστου που πιθανοτατα θα εχω!!!
.
.
Υ.Γ.   ΑΧΡΗΣΤΕ

leonidas11b:
Τα μίνι βλάπτουν την οδική ασφάλεια!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version