!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#7]

<< < (27/298) > >>

mx5mk1:

--- Quote from: simkoz on May 29, 2010, 02:43:49 AM ---ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΉ βραδιά μόλις έλαβε τέλος. Μετά από βόλτα στας Γλυφάδας με καλή παρέα, ακολούθησε παιχνίδι με χρυσό 350Ζ με ξανθομαλούσα οδηγό σε όλη την Κατεχάκη και  την μισή Μεσογείων. 
Μετά έκαψα μισό σχεδόν τεπόζιτο να ανεβοκατεβαίνω στην Πεντέλη. Μόλις πριν 10´ που είδα λαμπάκι ( ναι βρε τα NC έχουν όλα) μαζεύτηκα.  Καληνύχτα συμφορουμίτες

--- End quote ---

Καληνύχτα συμφορουμίτη !   :hello:

lok502:

--- Quote from: simkoz on May 29, 2010, 02:43:49 AM ---ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΉ βραδιά μόλις έλαβε τέλος. Μετά από βόλτα στας Γλυφάδας με καλή παρέα, ακολούθησε παιχνίδι με χρυσό 350Ζ με ξανθομαλούσα οδηγό σε όλη την Κατεχάκη και  την μισή Μεσογείων. 
Μετά έκαψα μισό σχεδόν τεπόζιτο να ανεβοκατεβαίνω στην Πεντέλη. Μόλις πριν 10´ που είδα λαμπάκι ( ναι βρε τα NC έχουν όλα) μαζεύτηκα.  Καληνύχτα συμφορουμίτες

--- End quote ---

Μου θυμίζει κάτι δικές μου διαδρομές..
Όμορφη βραδιά.. Είπατε τίποτα με την οδηγό του Ζ;

dimsabas:

--- Quote from: philosopher on May 28, 2010, 11:40:53 PM ---Συμπερασμα2: Θέλω και εγώ teswt pipe...  :(

--- End quote ---

Πάλι τα έτσουξε ρε Ορέστη; :llol: :llol:

simkoz:

--- Quote from: lok502 on May 29, 2010, 05:46:57 AM ---Μου θυμίζει κάτι δικές μου διαδρομές..

--- End quote ---
δυστηχώς όχι αλλά ενώ όταν την είδα στην αρχή, ξανθιά με Ζ, σκέφτηκα σαν κλασσικός Ελληνάρας «του γκόμενου θα είναι» τελικά το πήγαινε πολύ κάλα η κοπελιά. Νταξ όχι και τρελλά αφού δεν μου έφευγε βέβαια.
Άσχετο: με έχει κεράσει τσαγάκι 147 άλφα στην Κατεχάκη. Σε κάποια σημεία είναι τόσο πολλά τα χλμ που εγώ το φοβάμαι και αφήνω.

haris_nc:

--- Quote from: simkoz on May 29, 2010, 10:08:02 AM ---
--- Quote from: lok502 on May 29, 2010, 05:46:57 AM ---Μου θυμίζει κάτι δικές μου διαδρομές..

--- End quote ---
δυστηχώς όχι αλλά ενώ όταν την είδα στην αρχή, ξανθιά με Ζ, σκέφτηκα σαν κλασσικός Ελληνάρας «του γκόμενου θα είναι» τελικά το πήγαινε πολύ κάλα η κοπελιά. Νταξ όχι και τρελλά αφού δεν μου έφευγε βέβαια.
Άσχετο: με έχει κεράσει τσαγάκι 147 άλφα στην Κατεχάκη. Σε κάποια σημεία είναι τόσο πολλά τα χλμ που εγώ το φοβάμαι και αφήνω.

--- End quote ---

Και καλα κανεις,γιατι ο αλλος δε φοβαται αλλα θα περασεις καμια μερα και θα τον δεις αγκαλια με καμια κολωνα η με κανα στηθαιο ασφαλειας!!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version