!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#7]
jSkyline:
--- Quote from: simkoz on August 04, 2010, 05:38:33 PM ---Χα, σε είδα κι έγώ πριν 2 μέρες αλλά ήμουν με το Getz και τον μικρό με γκρίνια, δεν μπορούσα να σταματήσω. Επίσης νομίζω ότι είδα και τον J. σε μια γωνία να στέλνει SMS.
--- End quote ---
Αν εισαι Χανια παιζει να με ειδες δωσε info, θα μεινεις μερες ??? Εγω εχω λιγο περιεργο προγραμμα αυτες τις μερες. Κατα τις 00.00 κατεβαινω λιμανι μετα κατα την 01.30 Villa μετα Μυλο. Ξυπναω μεσημερι παω βολτα στα Χανια και μετα για μπανιο η τζετ σκι, λιγη ξεκουραση οπως τωρα και μετα ξανα τα ιδια !!! Αυτα μεχρι το ΣΚ μετα θα χαλαρωσω 2 μερουλες και θα παω Αθηνα να ξεκουραστω λιγο γιατι εχω κουραστει παρα πολυ στην αδεια μου !!!
Ποσταρα εδω στο μπλα, μπλα για να μην χαλαμε το θεμα με το αμαξι του Κωστα, αν θελετε μεσα στο ΣΚ εγω δεν εχω κανενα προβλημα να βρεθουμε εδω κατω...
Ασχετο αλλα πολυ το εχω χαρει το ΜΧ εδω στα Χανια
dimsabas:
Άνθρωπος είσαι για νυχτερίδα; Έχεις κάνει τη νύχτα μέρα! :P
simkoz:
Χανιά μέχρι και το Σάββατο, αλλά νομίζω ότι τα προγράμματα μας δεν συμβαδίζουν με τίποτα! Έχουμε και τον μικρό οπότε παίζει στάνταρ πρωί μπάνιο, μεσημεριανός ύπνος , βόλτα το βραδάκι. Αν θες πέρνα σήμερα από το Porto Allegre στο Καλαμάκι, κυδωνιές, το απόγευμα να κεράσω μπυρίτσα, θα πλατσουρίζουμε στην πισίνα.
Τα έκανα και τα δικά σου πριν καμιά 10αριά χρόνια. Καλή φάση, Keep it up ;)
Ξάδελφος:
--- Quote from: lok502 on August 04, 2010, 10:47:35 PM ---Καλή τιμή το S16 αν είναι ατρακάριστο και στάνταρ. Υπήρχε και το GTi-6 για το οποίο όλα τα περιοδικά ακόμα και σήμερα λένε τα καλύτερα λόγια.
Και τα υπόλοιπα δεν είναι άσχημα.. Η C200 είναι πολύ αξιόλογη πρόταση και θα αρέσει σε πολλούς μπαρμπάδες που θέλουν "κούρσα" και "μερτσεντέ".
Οι τιμές επιτέλους φαίνεται να πέφτουν σταθερά στα μεταχειρισμένα.
Ειδικά αν τα τέλη κυκλοφορίας από του χρόνου δεν επιβαρύνονται και με παλαιότητα (όπως λένε ότι θα γίνει) πολλά από αυτά τα αυτοκίνητα δεν θ πάνε χαμένα.
--- End quote ---
Κοινο παρανομαστης σε ολα αυτα τ αμαξια ειναι τ οτι τα μοτερ τους ειναι 2000κυβικα και ανω. Στα μικροτερα κυβικα οι τιμες δεν κατρακυλησαν τοσο.
dimsabas:
Πράγματι, όλα είναι δίλιτρα και πάνω. Εκτός από την C200, που ξεγελάει η ονοματοδοσία κι είναι 1.8. Αυτή είναι καλή τιμούλα πράγματι.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version