!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#7]
leonidas11b:
Καλες διακοπες και καλη ξεκουραση.... :tease:
dimsabas:
Καλά να περάσεις Σιμάκο (μπορώ να σε φωνάζω και Σιμάνο, αν νιώθεις καλύτερα :P) και καλή ξεκούραση. Θες να γίνω και γω κολλητός σου, να μου δίνεις να ξεμπουκώνω το καρτάκι; :llol:
Καλά να περάσεις, να χαίρεσαι τη φαμίλια και με το καλό να επιστρέψουμε όλοι. Εννοείται ότι με το σούπερ-ντούπερ κινητό που έχεις, δε σου επιτρέπεται να λείψεις... :llol: :llol: :police: :police:
option-D:
Ρε ξεφτίλα, εσύ που πας Κρήτη κι Άνδρο, εμένα δεν μου το 'δωσες το αμάξι να ανέβω Χαλκιδική που στο ζήτησα..
Θα κάθομαι και θα παλεύω με το δικό μου τώρα >:a
ΥΓ το Σιμάνο βγαίνει από την εταιρεία shimano; :moutza:
george 1323:
--- Quote from: option-D on July 30, 2010, 08:58:46 AM ---Ρε ξεφτίλα, εσύ που πας Κρήτη κι Άνδρο, εμένα δεν μου το 'δωσες το αμάξι να ανέβω Χαλκιδική που στο ζήτησα..
Θα κάθομαι και θα παλεύω με το δικό μου τώρα >:a
ΥΓ το Σιμάνο βγαίνει από την εταιρεία shimano; :moutza:
--- End quote ---
k εγω χαλκιδικη θα ανεβω μωρη λουλου,δεν πιστευω να δω την μουρη σου πουθενα.... :girlie:
Akalyptos:
Είναι τέλεια στην Κρήτη! Είμαι από την Δευτερα στο Ηράκλειο και περνάω άψογα. Αν δεν είχε και αυτό το πρόβλημα με τις βενζίνες θα περνούσα ακόμη καλύτερα. Καλές διακοπές σε όλους και καλή ξεκούραση!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version