!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#7]
Ξάδελφος:
Σωστο σε βρισκω. :good:
Ο καθενας οτι κανει και οπως το κανει ,το κανει γιατι το γουσταρει ή γιατι εξυπηρετει τις αναγκες του τη δεδομενη περιοδο.Το να κατακρινεις καποιος κατι και να πει πχ,ασχημο,κακη αναρτηση ,χαλια αυτο,κακο τ αλλο,μπλα μπλα μπλα ,τ ακουω βερεσαι και εμενα προσωπικα μ αφηνει αδιαφορο τετοιου ειδους κριτικη και σταση απ τον οποιοδηποτε.
Να κατακρινεις και να πεις κακιες ειναι ευκολο... να πεις καλα λογια ειναι δυσκολο γιατι εκει θελει να χεις τσαγανο και αξιοπρεπεια και να μην εισαι ανωριμος και ζηλευεις σα παιδακι.
Εγω στο θεμα αυτοκινητων τυπου CEO ,σταθηκα στο οτι ενω ειναι πραγματικα η κ@υλα τους και κατασπαταλουν γι αυτο τεραστια ποσα...καταληγουν να χανουν το μετρο και τελικα να μην κανουν την καυλα τους,αφου τελικα αμαξι δεν εχουν.
XrhstosZ:
μιας και πιασαμε τα τουρμπισμενα ! με αυτο το project του gianni για 1000ε τουρμπισμα τι παιζει?? δεν γινεται και καμια συζητηση περι αυτου στο miataturbo και πιστευω ειναι ΠΟΛΥ ενδιαφερον για το 50% απο εμας εδω.
pib:
παιδες καλα εκανε το παιδι αλοιμονο δικα του λεφτα ειναι αμα θελει τα καιει κιολας.. απλα το πιο δυνατο μιατα η γιουγκο η δεν ξερω τι φαινεται σε πιστες δρομους κτλ οχι σε φωτο και λιστες με νουμερα... οπως κι ενα καλοφτιαγμενο αμαξι κερδιζει τον σεβασμο στη παροδο του χρονου το να δουλεψει πχ μετα απο 2 χρονια (δεν λεω για το ιδιο αμαξι εχω πολλα παραδειγματα) να κανει μια δυναμομετρηση και μετα τελος δεν νομιζω οτι δικαιωνει ουτε ικανοποιει κανεναν...
dimsabas:
Τις λίγες φορές πάντως που θα δούλευε, θα ήταν τελείως εξώκοσμη εμπειρία. Αυτό το θηρίο όμως, δε θα σπινάρει ακόμα και την 6η του, ακόμα και σε καλό οδόστρωμα; Εδώ τα δικά μας και μερικές φορές δεν πατάνε κάτω με τίποτα... θα οδηγιέται αυτό το πράγμα; Ακόμα και αν βγάζει όχι 800, αλλά 600 άλογα.
nmwisima:
Εγώ πάντως όσο έχω μιλήσει με τον CEO παλαιότερα και όσο έχω δει στο νετ, ούτε φωτο δεν εχει βάλει καλά καλά.
Ηθελε ένα από τα πιο δυνατά Μχ5 της Ευρώπης (αν όχι το δυνατότερο) και το έφτιαξε.
Λογικό έιναι ότι τέτοια ακραία σεταπ θέλουν πολύ χρόνο για να φτιαχτούν και λίγο για να σπάσουν. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version