!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#7]

<< < (238/298) > >>

option-D:

--- Quote from: dimsabas on July 28, 2010, 02:54:05 PM ---... Διακοπάς γαρ... :hello:

--- End quote ---

Διακοπές μέσα στις διακοπές..
Σαν να λέμε "shop in a shop" ..

racing nick:

--- Quote from: mx5mk1 on July 28, 2010, 03:11:28 PM ---[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TYN2soPke7s&feature=player_embedded#![/youtube]

--- End quote ---
θα ηθελα να δω την αντιδραση του ιαβερη αν σε μια απο αυτες τις στροφες στον παραδρομο ξαφνικα εβλεπε τον Μσνο απο το αντιθετο ρευμα να ερχεται διπλωμενος με τη σκυλα του   :llol:

dimsabas:

--- Quote from: racing nick on July 28, 2010, 03:33:17 PM ---παιρνεις πολυ απο καταλυτη και το επιβεβαιωνω γιατι πριν 2 βδομαδες ήμουν με ενα κουφιο καταλυτη και το αμαξι στροφαριζε απιστευτα . τωρα με τον μεταλλικο HJS εχει κοψει παρα πολυ αλλα τουλαχιστον δεν θα βγαλουμε τον καρκινο. γενκα δεν συμφωνω με την αφαίρεση του ,το θεωρω εγκλημα εκ προμελετης και εδω δασκαλε σου βγαζω κοκκινη καρτα  :punish:

--- End quote ---

Ούτε εγώ συμφωνώ με την αφαίρεσή του. Αλλά και δε συμφωνώ με την παραμονή του όταν είναι ήδη σπασμένος μετά από 140Κ χλμ και δεν κάνει τίποτα, παρά μόνο να κόβει. Και γενικώς το θέμα οικολογία είναι τεράστιο και με πολλές προεκτάσεις για να υιοθετούμε αφορισμούς του στιλ δεν έχει καταλύτη=εγκληματίας.
Γιατί θεωρώ ότι πολλά από τα εργοστασιακού καταλύτη NC ή λοιπά καταλυτικά οχήματα της ελληνικής επικράτειας μολύνουν περισσότερο από το Sporty. Ή ότι οι κάτοχοί τους μολύνουν πολύ περισσότερο από τον Dimsaba. Οπότε, είναι μεγάλη κουβέντα κι ας μείνουν οι κόκκινες κάρτες στα τσεπάκια. ;)

nmwisima:
Το να μιλάς για τον εαυτό σου σε τρίτο ενικό είναι δείγμα ψυχοπάθειας. Να το κοιτάξεις.

Αυτά που λες για τον καταλύτη είναι απλά δείγμα ηλιθιότητας. Μην το κοιτάξεις, δεν γίνεται τίποτα.

υ.γ. Χάρηκα που γύρισες :)

racing nick:
ουτε εγω συμφωνω με την παραμονη του οταν ειναι σπασμένος γιαυτο σκας ενα 350αρι και περνεις καινουργιο , ο καταλυτης δεν ειναι εφορου ζωης καποια στιγμη χρειαζεται αλλαγμα  δυστυχώς

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version