!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#7]
xenos:
--- Quote from: george 1323 on July 28, 2010, 01:07:22 PM ---Μπραχαμι δεν μενεις? ε σιγουρα για καμια ληστεια θα ειναι,εχουν φωλια σε αυτη τη περιοχη τα καλυτερα παιδια.... :exaclty:
--- End quote ---
Από πετρούπολη (ίλιον?) το πήραν.
nmwisima:
--- Quote from: xenos on July 28, 2010, 01:30:36 PM ---
--- Quote from: george 1323 on July 28, 2010, 01:07:22 PM ---Μπραχαμι δεν μενεις? ε σιγουρα για καμια ληστεια θα ειναι,εχουν φωλια σε αυτη τη περιοχη τα καλυτερα παιδια.... :exaclty:
--- End quote ---
--- End quote ---
Ευχομαι στα καθάρματα να μείνουν από βενζίνη! >:a
george 1323:
--- Quote from: nmwisima on July 28, 2010, 01:37:55 PM ---
--- Quote from: xenos on July 28, 2010, 01:30:36 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Ευχομαι στα καθάρματα να μείνουν από βενζίνη! >:a
--- End quote ---
Εγω ευχομαι να πατησουν λαδια..... >:-θα παθει κ η μηχανη ζημια αλλα αξιζει τον κοπο.... :axe:
Ξάδελφος:
--- Quote from: mx5mk1 on July 28, 2010, 01:26:31 PM ---
--- Quote from: nmwisima on July 28, 2010, 01:22:46 PM ---Α.Στο trackmiata έχεις γραφτεί Λιάκο? Μια χαρά θα ταίριαζες εκεί :tease:
Β.Πες ποιοι σου στειλαν πμ, μη δημιουργείς εντυπώσεις ;)
--- End quote ---
Β. Ο ένας μου έστειλε και μια σπασμένη καρδιά και μου είπε ότι χωρίζουμε και να σταματήσω να στέλνω αγκαλίτσες και φιλάκια :llol: :-* , ό άλλος ακόμα πρέπει να γελάει......
--- End quote ---
Φιλε προσεχε τι γραφεις γιατι ξερω που μενεις...σε ψαχνω,θα φερω παρεα ...
mx5mk1:
--- Quote from: Ξάδελφος on July 28, 2010, 02:02:08 PM ---
--- Quote from: mx5mk1 on July 28, 2010, 01:26:31 PM ---
--- Quote from: nmwisima on July 28, 2010, 01:22:46 PM ---Α.Στο trackmiata έχεις γραφτεί Λιάκο? Μια χαρά θα ταίριαζες εκεί :tease:
Β.Πες ποιοι σου στειλαν πμ, μη δημιουργείς εντυπώσεις ;)
--- End quote ---
Β. Ο ένας μου έστειλε και μια σπασμένη καρδιά και μου είπε ότι χωρίζουμε και να σταματήσω να στέλνω αγκαλίτσες και φιλάκια :llol: :-* , ό άλλος ακόμα πρέπει να γελάει......
--- End quote ---
Φιλε προσεχε τι γραφεις γιατι ξερω που μενεις...σε ψαχνω,θα φερω παρεα ...
--- End quote ---
Για σένα τα γράφει, Αχιλλέα...... :angel:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version