!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#7]
option-D:
Ρε ξεφτίλα, όταν έχεις ένα καλό επίπεδο στην οδήγηση, τα tie wraps είναι σαν το αλάτι στο φαγητό.. Δίνουν τη νοστιμιά :exaclty:
Αν τα έχεις χωρίς να ξέρεις να οδηγάς, καλύτερα παράτα τα..
mx5mk1:
--- Quote from: option-D on July 28, 2010, 01:18:19 PM ---Ρε ξεφτίλα, όταν έχεις ένα καλό επίπεδο στην οδήγηση, τα tie wraps είναι σαν το αλάτι στο φαγητό.. Δίνουν τη νοστιμιά :exaclty:
Αν τα έχεις χωρίς να ξέρεις να οδηγάς, καλύτερα παράτα τα..
--- End quote ---
:llol: :llol: :llol:
καταλάβατε εσείς οι υπόλοιποι έτσι?? :hilarious: :hilarious: :hilarious: :hilarious: :hilarious:
Μάνο, το φιλάκι στο στέλνω δημόσια :-*
nmwisima:
Στο trackmiata έχεις γραφτεί Λιάκο? Μια χαρά θα ταίριαζες εκεί :tease:
Πες ποιοι σου στειλαν πμ, μη δημιουργείς εντυπώσεις ;)
mx5mk1:
--- Quote from: nmwisima on July 28, 2010, 01:22:46 PM ---Α.Στο trackmiata έχεις γραφτεί Λιάκο? Μια χαρά θα ταίριαζες εκεί :tease:
Β.Πες ποιοι σου στειλαν πμ, μη δημιουργείς εντυπώσεις ;)
--- End quote ---
Α. Ήμουν από τα πρώτα μέλη του trackmiata όταν είχε γίνει η διάσπαση-"παρεξήγηση". Από την πρώτη ώρα που δημιουργήθηκε.
Β. Ο ένας μου έστειλε και μια σπασμένη καρδιά και μου είπε ότι χωρίζουμε και να σταματήσω να στέλνω αγκαλίτσες και φιλάκια :llol: :-* , ό άλλος ακόμα πρέπει να γελάει......
mx5mk1:
--- Quote from: george 1323 on July 28, 2010, 01:07:22 PM ---Μπραχαμι δεν μενεις? ε σιγουρα για καμια ληστεια θα ειναι,εχουν φωλια σε αυτη τη περιοχη τα καλυτερα παιδια.... :exaclty:
--- End quote ---
Έχετε το νου σας γενικώς σε ολόκληρη την αττική, μήπως και το βρούμε.
Ξένο μου, λυπάμαι :'(
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version