!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#7]

<< < (232/298) > >>

option-D:
Και να απεργήσουν οι βενζινάδες, σιγά..
Ούτε βυτία υπάρχουν για να τους δώσουν βενζίνη..

Όλε!

:excited:

simkoz:

--- Quote from: xenos on July 27, 2010, 10:43:25 AM ---Simo, η σχάρα είναι safe? Μπας και αφήσει σημάδια? Επίσης το φορτώνετε για ταξίδι? Έχουμε που έχουμε τέλεια αεροδυναμική!  :zalistika:
Πάντως το ΣΚ που πέρασε συνειδητοποιήσα ότι είτε με την οροφή πάνω είτε κάτω, τον ίδιο θόρυβο έχει.

--- End quote ---
Νομίζω ότι είναι ΟΚ. εμένα έχει κάνει μεν σημαδάκια αλλά φεύγουν με καλό πλύσιμο (που όμως δεν έχω κάνει).

racing nick:
τα σημαδακια δεν ειναι τπτ Σιμο , αρκει να μην υπαρχουν γρατζουνιες ή βαθουλωματα γιατι οπως το ειχα δει στο καρτοδρομο φορτωμενο με τα ζαντολαστιχα μου φανηκε οτι έτρωγε ζορι το καπο στα σημεια που παταγε η jdm αεροτομη σου  .

simkoz:
Σίγουρα με τόσο πολύ βάρος (4 ζαντολάστιχα) παίρνει ζόρι, ευτηχώς μόλις τα βγάλεις επανέρχεται στα φυσιολογικά. Δεν βλέπω όμως άλλη λύση για τον Καρτόδρομο, για να βάζω 4 λάστιχα. Φυσικά στην διαδρομή πάω με πολύ προσοχή για να μην φύγουν και εκτός από το καπό γίνει και κάποιο ατύχημα.

Liakos:
4 ζαντολαστιχα=60 κιλα... Ειναι αρκετα πανω απο το επιτρεπομενο οριο φορτωσης.Η σχαρα ειναι για να βαζεις 1-2 extra μικρες βαλιτσες να μπορεις να πας μια εκδρομη πανω απο ενα ΣΚ, χωρις να ξεμεινεις απο σωβρ@κα. :P Ασχετα αν βολευει κ τους ανησυχους καρτοδρομακιδες. :angel:

--- Quote from: mx5mk1 on July 26, 2010, 09:01:00 PM ---Ένα μικρό διάλειμμα λεβεντιάς και πραγματικής τέχνης.
--- End quote ---
:nod: :clap:

Ας κανουν οτι θελουν οι πρατηριουχοι κ οι οδηγοι βυτιοφορων.Μεχρι τις 9/8 δε με βλεπω να ξεπορτιζω απο το μαντρι, ε το στρατοπεδο ηθελα να πω.Αν φανω τοσο τυχερος, φυσικα κ δε θα ερθω Αθηνα.Θα ενοχλησω τον vagmann με ενα τηλεφωνο κ θα παω Χαλκιδα που ειναι διπλα για καμια βουτια. ;D Να δω ξανα απο κοντα το miata του κ να ριξω  :moutza: στους υποψηφιους αγοραστες που δε σφαζονται για τα... φαναρια του!  :coolio:

Σε περιπτωση αναγκης εχει παρει το ματι μου αντλια με αμολυβδη την οποια φυλανε τεθωρακισμενοι...piece of cake λοιπον το τσαμπε φουλαρισμα. :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version