!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#7]

<< < (229/298) > >>

dimsabas:
Απίστευτα χάλια η ζάντα για το συγκεκριμένο μοντέλο, φοβερή κατάσταση όμως.

emilmx:

--- Quote from: jSkyline on July 26, 2010, 01:23:39 PM ---Aυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι ο καθε βλαμενος που βαζει στο αμαξι του 20€ το μηνα βενζινη, θα παει στο βενζιναδικο και θα βαλει 50€ σε αυξημενη τιμη φυσικα, ενω θα εχει φαει και μια ουρα 2 χλμ !!!
Επεστρεψα χθες απο ταξιδι, τα αμαξια μου εχουν περιπου μισο ρεζερβουαρ βενζινη το καθενα, ουτε που ασχοληθηκα να παω να γεμισω ακομα και αν δω οτι ξεμενω θα αρχισω να κινουμαι με το ποδηλατο. Σιγα μην κατσω να τρεχω σαν ηλιθιος να γεμιζω, το μονο κακο ειναι οτι αν μεχρι την Παρασκευη δεν εχει ληξει η απεργια θα αναγκαστω να ξαναβαλω βενζινη στα Χανια που θα παω διακοπες, οποτε θα φαω και το γνωστο νησιωτικο καπελο...

Αιμιλιε και Κωστα σε τι τιμες παιζει εκει κατω η βενζινη ???

--- End quote ---

στα χάνια δεν παίζει να βρεις βενζίνα ΟΛΑ Έκλεισαν
τώρα έψαχνα και άπλα δεν έβαλα

ποδήλατο απο σήμερα το μεσημέρι γιατί το Γιαρις άδειασέ

Neko:

--- Quote from: nmwisima on July 26, 2010, 12:54:44 PM ---Δεν εβρισκα να παρκάρω πουθενά κοντά στο σπίτι, το έβαλα στην αρχή του περιφερειακού Λυκαβηττου, για όσους ξέρουν έιναι ένα 15λεπτο ανηφόρα με τα πόδια -και 35 βαθμούς κελσίου.

Πήγα λοιπόν να φυγω και με είχα γράψει για παράνομη στάθμευση, ενώ κάποιος ηλίθιος είχε καταφέρει να μου βουλιάξει το φτερό, κάνοντας μάλλον όπισθεν... Έχει ένα πλάτωμα εκει και κατάφεραν παρόλα αυτά να με κοπανήσουν.

Το χρώμα δεν πειράχτηκε, οπότε έβγαλα το πλαστικό του θόλου και το έφτιαξα. Μικρό το κακό και αυτή τη φορά...

--- End quote ---

Καλα αυτο το αυτοκινητο ολο τα φτερα χτυπανε!! Και καθε φορα βγαζεις τον πλαστικο θολο κα το φτιαχνεις. Φτερα απο Renault εχεις βαλει?? :o

jSkyline:

--- Quote from: emilmx on July 26, 2010, 03:15:11 PM ---
--- Quote from: jSkyline on July 26, 2010, 01:23:39 PM ---Aυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι ο καθε βλαμενος που βαζει στο αμαξι του 20€ το μηνα βενζινη, θα παει στο βενζιναδικο και θα βαλει 50€ σε αυξημενη τιμη φυσικα, ενω θα εχει φαει και μια ουρα 2 χλμ !!!
Επεστρεψα χθες απο ταξιδι, τα αμαξια μου εχουν περιπου μισο ρεζερβουαρ βενζινη το καθενα, ουτε που ασχοληθηκα να παω να γεμισω ακομα και αν δω οτι ξεμενω θα αρχισω να κινουμαι με το ποδηλατο. Σιγα μην κατσω να τρεχω σαν ηλιθιος να γεμιζω, το μονο κακο ειναι οτι αν μεχρι την Παρασκευη δεν εχει ληξει η απεργια θα αναγκαστω να ξαναβαλω βενζινη στα Χανια που θα παω διακοπες, οποτε θα φαω και το γνωστο νησιωτικο καπελο...

Αιμιλιε και Κωστα σε τι τιμες παιζει εκει κατω η βενζινη ???

--- End quote ---

στα χάνια δεν παίζει να βρεις βενζίνα ΟΛΑ Έκλεισαν
τώρα έψαχνα και άπλα δεν έβαλα

ποδήλατο απο σήμερα το μεσημέρι γιατί το Γιαρις άδειασέ

--- End quote ---
Λες να κατεβασω και το ποδήλατο στα Χανια ???!!! Παντως ενα πανακριβο βενζιναδικο που βλεπω εδω εξω απο το παραθυρο της δουλειας μου κανει κανονικα ακομα ανεφοδιασμο σε αυτοκινητα...Το πολυ-πολυ να βαλω εδω βενζινη ετσι και αλλιως οπως ειπε και ο Δημητρης μαλλον θα την πληρωσω ακριβα αυτη την φορα !!! :P

dimsabas:

--- Quote from: nmwisima on July 26, 2010, 03:41:51 PM ---
--- Quote from: mx5mk1 on July 26, 2010, 03:23:18 PM ---
--- Quote from: dimsabas on July 26, 2010, 10:20:29 AM ---Καλά, τι έκανες; Την έβαλες στο μπροστινό μέρος; Πώς το κατάφερες αυτό;
Αστειάκι για όσους παρατήρησαν τη φορά του ελαστικού.

--- End quote ---

χαχαχα  (γέλιο)    :-*

--- End quote ---

Χα,χα,χα, πάρα πόλύ καλό αστείο.
Σχεδόν τόσο ευχαριστω όσο οι χιλιάδες φωτό απο τη Γαλλία.
Χα, χα, χα και πάλι, χα! Κρατώ την κοιλιά μου από τα γέλοια.
Μπράβο δάσκαλε, το χιούμορ κυλαει στο αίμα σου. :good:

--- End quote ---

Ακριβώς Μάνο μου, δεν μπορεί να γράψει από τα πολλά γέλια! Κοντεύω να καραφλιάσω (ό,τι έχει απομείνει τέλος πάντων) από τα ορθογραφικά και την έλλειψη τόνων. Η πλάκα είναι ότι έχει το θράσος να την λέει στους άλλους όταν τους ξεφεύγει το κατιτίς... :police: :police:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version