!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#7]
philosopher:
--- Quote from: xenos on July 26, 2010, 10:47:57 AM ---την μηχανή την γέμισα σήμερα με 1.8!!!!!! (100άρα υπήρχε μόνο)
--- End quote ---
Θα χρησιμοποιήσω το σλόγκαν του ομίλου:
Τυχαίο, δε νομίζω...
:llol: :llol: :llol: :llol:
dimsabas:
Παιδιά, ας μην είμαστε απόλυτοι. Κάποιοι μπορούν να πηγαίνουν στη δουλειά τους με άλλα μέσα και καλά κάνουν. Ίσως μάλιστα να είναι ευκαιρία τώρα να τους γίνει συνήθεια η μαζική μετακίνηση και να τη συνεχίσουν και στη συνέχεια (ναι, σε Γιώργο και Νίκο αναφέρομαι). Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν έχουν αυτή την ευχέρεια λόγω της φύσης του επαγγέλματος κι οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να περιμένουν. Δόξα τω Θεώ, εγώ ανήκω στην πρώτη κατηγορία και δεν πολυσκάω, κατανοώ όμως και όσους ξεροσταλιάζουν, το έχουν ανάγκη φαίνεται.
ΥΓ. Πότε θα ανοίξουμε ρε Νίκο; :P :P :P
philosopher:
--- Quote from: dimsabas on July 26, 2010, 10:53:41 AM ---ΥΓ. Πότε θα ανοίξουμε ρε Νίκο; :P :P :P
--- End quote ---
ΧΧαΧΑχΑΧΑΧΑ
Ρε πάει τόσος καιρός που δε θυμάμαι πως να ανοίγω πλέον. :axe:
Ξάδελφος:
--- Quote from: dimsabas on July 26, 2010, 10:53:41 AM ---Παιδιά, ας μην είμαστε απόλυτοι. Κάποιοι μπορούν να πηγαίνουν στη δουλειά τους με άλλα μέσα και καλά κάνουν. Ίσως μάλιστα να είναι ευκαιρία τώρα να τους γίνει συνήθεια η μαζική μετακίνηση και να τη συνεχίσουν και στη συνέχεια (ναι, σε Γιώργο και Νίκο αναφέρομαι). Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν έχουν αυτή την ευχέρεια λόγω της φύσης του επαγγέλματος κι οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να περιμένουν. Δόξα τω Θεώ, εγώ ανήκω στην πρώτη κατηγορία και δεν πολυσκάω, κατανοώ όμως και όσους ξεροσταλιάζουν, το έχουν ανάγκη φαίνεται.
--- End quote ---
Εγω παω καθε μερα στη δουλεια στ αεροδρομιο ,μαζι με τη Μαριλενα με ενα αμαξι ,με τα διοδια πληρωμενα απ την εταιρεια και τη βενζινη επιδοτουμενη (120Ε μηνιαιως).
Περαν του ωραριου κτλ,αν πηγαινα με τη συγκοινωνια , θα χρειαζομασταν με τη Μαριλενα 4 εισιτηρια Χ 6Ε = 24Ε ημερησιως στον προαστειακο + 4 εισιτηρια Χ1Ε στο αστικο λεωφορειο δηλ 528Ε+ 88 Ε =616Ε το μηνα ενω τωρα ζητημα να θελουμε επιπλεον των επιδοτουμενων απ την εταιρεια καυσιμων , 40-45 Ε καυσιμο + τις φθορες.Οπως βλεπεις εμενα δε με συμφερει να παω στη δουλεια συνειδητοποιημενα και οικολογικα.
xenos:
Επίσης θέλω (άσχετο) να σας επιστήσω την προσοχή γιατί χθες επιστρέφοντας προς Αθήνα παρατήρησα για άλλη μια φορά ότι τουλάχιστον ένα 10-20% των οδηγών είναι απλά επικίνδυνοι για να μην πω εγκληματίες. Τα φλας πρέπει να καταργηθούν μιας και δεν τα χρησιμοποιεί κανένας.
Χθες πραγματικά σε μία φάση είπα "εδώ είμαστε, μακάρι να βγούμε ζωντανοί" όταν σε ευθεία με 2 λωρίδες και ενώ προσπερνούσα φορτηγό με ~160χλμ (δεξιά λωρίδα: φορτηγό, αρ.λωρίδα: εγώ) ένας ηλίθιος (καλύτερος χαρακτηρισμός δεν υπάρχει) πέρασε ανάμεσα από εμένα και το φορτηγό! :zalistika: :punish: Είδα ξαφνικά τα φώτα του (ibiza) στον δεξί μου καθρέφτη και έπαθα πλάκα! Πήγα όσο πιο αριστερά μπορούσα και ήταν από τα πιο βασανιστικά δευτερόλεπτα της ζωής μου. :nono:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version