!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#7]

<< < (226/298) > >>

Ξάδελφος:

--- Quote from: mx5mk1 on July 26, 2010, 09:35:17 AM --- :oops:
Η απεργία μπορεί να διαρκέσει μέρες.

Άσχετο: Έχω έναν συγγενή που έχει Φορτηγό Δημόσιας Χρήσης και το μέτρο της απελευθέρωσης του επαγγέλματος (αν και είναι σωστό (ένα μέρος του) αλλά και πάλι γίνεται για να τα παίρνει το κράτος και όχι οι αδειούχοι - δεν καταλάβατε ίσως και πολλά αλλά δεν είμαστε στο σωστό μέρος για να το εξηγήσουμε ) τους φέρνει τα πάνω-κάτω στο επάγγελμά τους.  :nono:

--- End quote ---
Τα κλειστα επαγγελματα ηταν εφευρεση αλλων καθεστωτων για να τα εχουν οι προνομοιουχοι κατεχοντες δικοι τους(ταξι-φορτηγα-φαρμακεια κλπ) .Στην πορεια αυτες οι αδειες αλλαζουν χερια περνοντας κατω απ το τραπεζι πολυυυυυ αφορολογητο "αερα".η ιστορια ειναι να μη χασουν τον "αερα".
Ασε που με μια αδεια κυκλοφορουν ταυτοχρονα 4-5 φορτηγα στο δρομο με τις ιδιες πινακιδες... στο χωρο των logistics δουλευω εχω μια αποψη.Απο εκει και περα,τα περισοοτερα επαγγελματα ειναι "ανοιχτα" .Αν ειναι ετσι ας γινει κλειστο επαγγελμα και το κομμωτηριο και η μπουτικ και το ψιλικατζιδικο και το τσαγκαραδικο και και και και και .οι καιροι αλλαζουν και ο "υγιης "επαγγελματιας προσαρμοζεται εξελισεται και τον ανταγωνισμο δεν τον φοβαται.
Ο βενζινας που βαζω βενζινη ,εχει δικο του βυτιο και οι απεργοι δεν τον αφηνουν σημερα να μπει στο διυλιστηριο να παρει καυσιμο,ωραια πραγματα.

mx5mk1:

--- Quote from: Ξάδελφος on July 26, 2010, 09:45:49 AM ---
--- Quote from: mx5mk1 on July 26, 2010, 09:35:17 AM --- :oops:
Η απεργία μπορεί να διαρκέσει μέρες.

Άσχετο: Έχω έναν συγγενή που έχει Φορτηγό Δημόσιας Χρήσης και το μέτρο της απελευθέρωσης του επαγγέλματος (αν και είναι σωστό (ένα μέρος του) αλλά και πάλι γίνεται για να τα παίρνει το κράτος και όχι οι αδειούχοι - δεν καταλάβατε ίσως και πολλά αλλά δεν είμαστε στο σωστό μέρος για να το εξηγήσουμε ) τους φέρνει τα πάνω-κάτω στο επάγγελμά τους.  :nono:

--- End quote ---
Τα κλειστα επαγγελματα ηταν εφευρεση αλλων καθεστωτων για να τα εχουν οι προνομοιουχοι κατεχοντες δικοι τους(ταξι-φορτηγα-φαρμακεια κλπ) .Στην πορεια αυτες οι αδειες αλλαζουν χερια περνοντας κατω απ το τραπεζι πολυυυυυ αφορολογητο "αερα".η ιστορια ειναι να μη χασουν τον "αερα".
Ασε που με μια αδεια κυκλοφορουν ταυτοχρονα 4-5 φορτηγα στο δρομο με τις ιδιες πινακιδες... στο χωρο των logistics δουλευω εχω μια αποψη.Απο εκει και περα,τα περισοοτερα επαγγελματα ειναι "ανοιχτα" .Αν ειναι ετσι ας γινει κλειστο επαγγελμα και το κομμωτηριο και η μπουτικ και το ψιλικατζιδικο και το τσαγκαραδικο και και και και και .οι καιροι αλλαζουν και ο "υγιης "επαγγελματιας προσαρμοζεται εξελισεται και τον ανταγωνισμο δεν τον φοβαται.
Ο βενζινας που βαζω βενζινη ,εχει δικο του βυτιο και οι απεργοι δεν τον αφηνουν σημερα να μπει στο διυλιστηριο να παρει καυσιμο,ωραια πραγματα.

--- End quote ---

Με τη μόνη διαφορά ότι το κράτος απελευθερώνει ένα επάγγελμα και ζητά 30.000ευρώ για κάθε άδεια.
Είμαι απόλυτα σύμφωνος με την απελευθέρωση των επαγγελμάτων ΚΑΙ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΊΩΝ (αλήθεια, τι συμβαίνει με αυτό το θέμα??)

Ξάδελφος:
Οποιον πανε να αγγιξουν κανει απεργια και στο τελος πληρωνουν μισθωτοι του ιδιωτικου τομεα και συνταξιουχοι.
.Ειναι ευρωπαικη αποφαση ομως και θα κατσουν ολοι στον αγγουρο. Ο αερας για ενα φαρμακειο ή μια αδεια φορτηγου μπορει να φτασει και 300 αφορολογητα χιλιαρικα...Σιγουρα ο τελευταιος που εδωσε τον "αερα" θα χασει αλλα... c est la vie.
Eγω παντως σε ουρα δε στεκομαι,αν μου τελειωσει η βενζινη(εννοειτε κρατωντας ενα αποθεμα ασφαλειας για τυχον νοσοκομειο κλπ,για παν ενδεχομενο) θα παω στη δουλεια με τον προαστειακο και για καφε θα παω στην πλατεια της γειτονιας μου.
Οποιος δε μπορει να κανει αλλιως,ας οπλιστει με πολυ υπομονη,θα την χρειαστει ...τοσο για την αναμονη αλλα και για το "καπελο" 10-15 λεπτων που εν μια νυχτι οι βενζιναδες βαλαν ωστε να " κονομησουν" ...

xenos:
Τα βενζινάδικα άρχισαν να στεγνώνουν ήδη! Το καρ έχει 1/2 και την μηχανή την γέμισα σήμερα με 1.8!!!!!! (100άρα υπήρχε μόνο)
Δυστυχώς στην χώρα μας έχουμε μάθει να εκβιάζουμε με τον χειρότερο τρόπο. Ο διπλανός να πάει να %$#θεί. Σχετικά με τα βυτιοφόρα θυμάμαι που έλεγε ένας φίλος μου ότι θα θελε πολύ να μπλεχτεί με τον κλάδο αλλά δεν μπαίνεις με τπτ! οκ, να παίρνουν τα άπειρα οι οδηγοί βυτιοφόρων, οι φορτηγατζήδες (κάποτε δλδ, όχι πλέον), οι τελωνειακοί, κλπ κλπ κλπ και να την πληρώνουν για άλλη μια φορά οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι. Όταν μετά από 30 χρόνια πάρουμε 250ε σύνταξη ας κινητοποιηθούμε με τα καροτσάκια πλέον...  :-X

philosopher:
Ευτυχώς να λέμε που υπάρχει και το "κράτος δικαίου" το οποίο με τους ελέγχους τους προστατέυει τους πολίτες απο την αισχροκέρδεια  :llol:
Και εγώ πάντως δε περιμένω στην ουρά για κανένα πολίτευμα. Θα παω στη δουλεία, ως συνήθως, με προστειακό και με τον ίδιο για καφέ  :tease:
Χτες η κίνηση για την Εκο στη Καποδηστρίου έφτασε τα δυο φανάρια, έλεος, μισό ρεζερβουάρ για να φτάσεις στο βενζινάδικο.
Πάντως ο ΕΛ-ληνας δεν αφήνει το αμάξι για κανένα λόγο...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version