!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#7]
lathreos:
α. Απο το ebay μπορεις να βρεις στα 130 με 150ευρω XTD η F1. Βαλε stage 1 μα δεν εχει το 1,6 την δυναμη για κατι παραπανω
β. εγω εχω βαλει κερεα την οποια ρυθμιζω χειροκίνητα το υψος της,υπαρχουν κεραίες που τις ρυθμιζεις με κοντρολ μεσα απο το αυτοκηνιτο, επισης μπορεις να βγαλεις την φισα και να την αφισεις σε καποιο στανταρ υψος
Neko:
--- Quote from: option-D on July 25, 2010, 08:02:57 PM ---Απ' το ίδιο μαγαζί ψωνίζε(σ)τε;
--- End quote ---
Nαι και περνουμε και ιδια JDM μαγιο :P :P
simkoz:
--- Quote from: option-D on July 26, 2010, 08:32:53 AM ---Ναι, όντως..
Από το πρωί απεργούν οι βυτιατζήδες και οι φορτηγατζήδες οπότε εξοπλιστείτε με υπομονή για να εξοπλιστείτε και με βενζίνη..
Εγώ το πρωί περίμενα μισή ώρα (πάλι καλά) για να βάλω βενζίνη και να μπορώ να κινηθώ το απόγευμα..
--- End quote ---
Έλπίζω τουλάχιστον να μην έβαλες το κλασικό σου 20άρικο αλλά να φούλαρες. Περιμένω τηλ για την σχάρα....
option-D:
θέρτι γιούρος έβαλα..
Γέμισμα ποτέ!
Το απόγευμα σε παίρνω να περάσω :excited:
mx5mk1:
:oops:
Η απεργία μπορεί να διαρκέσει μέρες.
Άσχετο: Έχω έναν συγγενή που έχει Φορτηγό Δημόσιας Χρήσης και το μέτρο της απελευθέρωσης του επαγγέλματος (αν και είναι σωστό (ένα μέρος του) αλλά και πάλι γίνεται για να τα παίρνει το κράτος και όχι οι αδειούχοι - δεν καταλάβατε ίσως και πολλά αλλά δεν είμαστε στο σωστό μέρος για να το εξηγήσουμε ) τους φέρνει τα πάνω-κάτω στο επάγγελμά τους. :nono:
Νομίζω ότι θα γίνει χαμός με την απεργία τους.
Γέμισα το ρεζερβουάρ χθες βράδυ και δεν κουνάω το αμάξι επειδή μπορεί να το χρειαστώ και τότε να μην έχω (ήταν να έρθω για καφέ μαζί σας, είχα μιλήσει και με Μάνο) :nono:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version