!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#7]
option-D:
Δυστυχώς έχει περάσει από το μυαλό μου άπειρες φορές ότι μπορεί να γίνει αυτό..
Είμαστε 100% εκτεθειμένοι σε κάθε λογής ανώμαλο που πάει είτε για λεφτά-κινητά, είτε για το αμάξι ολόκληρο, είτε ακόμα χειρότερα απλά για να μας προκαλέσει σωματική βλάβη..
Φτου φτου, μακριά από μας..
Το μόνο θετικό είναι ότι η "Δίας" βρίσκεται παντού..
Νομίζω ότι έπρεπε να έχει δημιουργηθεί αυτή η ομάδα αρκετό καιρό πριν..
GENERAL:
Απιστευτα πραγματα!!! Αυτο εχει γινει και σε νεες οδηγους οπου τους σπανε τζαμια εν κινηση, αυτες σαστιζουν, τα χανουν και βγαινουν εκτος δρομου (...συνηθως με τρακαρισμα) και μεχρι να συνελθει η κοπελια της περνουν μεχρι και τα... σφραγισματα!!!
ΥΓ. Τα παιδια απο την Θεσσαλονικη ας μου στειλουν με πμ ενα τηλ ωστε να συννενοηθουμε οταν ερθω βολτα εκει να βρεθουμε!!!
lok502:
Το είχα σκεφτεί κι εγώ αυτό, ειδικά όταν πρωτοπήρα το Μιάτα και συνήθιζα την ανοιχτή οδήγηση και μάλιστα έλεγα "δεν μπορεί, σίγουρα θα έχει γίνει κάτι, γιατί δεν έχει ακουστεί;"
Βέβαια το θεωρώ χαζό κάποιος να έχει πορτοφόλι, κινητό ή τσάντα εκτεθειμένα, ειδικά σε κάμπριο.
Εγώ πάντα ότι είχα το έβαζα στον χώρο αποσκευών. Δεν είχα φοβηθεί ποτέ, ούτε είχα κάποιο περιστατικό αλλά γενικά πάντα προσέχω.
Είναι γνωστό ότι (δυστυχώς πλέον) σε κάποιες περιοχές ειδικά στο κέντρο δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις (με αυτοκίνητο αλλά και πεζός) αλλά φαίνεται πως το φαινόμενο επεκτείνεται..
Οι συνθήκες κιόλας δεν βοηθούν (ατελείωτη κίνηση=αυτοκίνητα ακινητοποιημένα στο μποτιλιάρισμα και τα μηχανάκια να κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσα στις λωρίδες, σε αντίθετο ρεύμα, μονόδρομους, πεζοδρόμια κλπ)
Θετικό τουλάχιστον που η ομάδα ΔΙΑΣ φαίνεται να έχει παρουσία στους δρόμους.
dimsabas:
Μήπως πρόκειται απλώς για αστικό μύθο, που αποσκοπεί στο να πούμε αυτό που είπαμε; Ότι ευτυχώς που η Δίας είναι παντού; Αν και δεν ξέρω τι θα μπορούσαν να κάνουν 2 ή 4 αστυνομικοί ενάντια σε 20 (με 20 ή 40 αναβάτες) μηχανάκια. :punish:
lok502:
--- Quote from: dimsabas on July 24, 2010, 10:14:02 AM ---Μήπως πρόκειται απλώς για αστικό μύθο, που αποσκοπεί στο να πούμε αυτό που είπαμε; Ότι ευτυχώς που η Δίας είναι παντού; Αν και δεν ξέρω τι θα μπορούσαν να κάνουν 2 ή 4 αστυνομικοί ενάντια σε 20 (με 20 ή 40 αναβάτες) μηχανάκια. :punish:
--- End quote ---
Θετική προπαγάνδα για την ΕΛ.ΑΣ; Δεν αποκλείεται. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν νομίζω αλλά δεν αποκλείω τίποτα. Λείπω και κάποιον καιρό οπότε δεν ξέρω πόσο έχει χειροτερέψει η κατάσταση (σίγουρα χειρότερα, απλά δεν ξέρω πόσο).
Κλοπές σε αυτοκίνητα κολλημένα στην κίνηση δεν είναι νέο φαινόμενο, το κάμπριο διευκολύνει την πρόσβαση.
Τώρα 40 άτομα με μηχανάκια να πάνε κυρίως για ξύλο μου ακούγεται πιο πολύ σαν τους ούνους (αυτούς που πάνε στα γήπεδα) που μετακινούνται κατά ορδές με μηχανάκια.
Ακούσατε για τα νέα τέλη κυκλοφορίας; Λένε ότι δεν θα επιβαρύονται λόγω παλαιότητας (χαρά για ιδιοκτήτες ΝΑ και ΝΒ) και θα είναι περίπου 15% ακριβότερα από αυτά του 2010. Νομίζω από 168 πάνε στα 180 ευρώ ανεξαρτήτως παλαιότητας.
Για τα αυτοκίνητα με άδεια το 2011 τα τέλη θα υπολογίζονται με βάση τις "εκπομπές CO2"...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version