!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#7]

<< < (217/298) > >>

mx5mk1:

--- Quote from: Neko on July 22, 2010, 06:23:03 PM ---Απ'οτι βλεπω τα παραπανω ποστ εμειναν ενω το δικο μου το εσβησαν!! Αυτος που το εσβησε δεν εχει αισθηση χιουμορ φαινεται(και δεν με νοιαζει ποιος ηταν) αλλα μου την δινουν οι διαχωρισμοι. Θα μπορουσε να παει στο μπλα μπλα και να μεινει εκει μαζι με τα αλλα. Φαινεται δεν αρεσει το χιουμορ μου γι'αυτο αποχωρω απο το φορουμ.
Ενα ευχαριστω για οσους με βοηθησαν ολο αυτο το καιρο με το αμαξι μου (ξερουν αυτοι).

--- End quote ---

Νεκτάριε, εδώ δεν γράφεις για αυτόν (όποιος και αν ήταν) που διέγραψε το μήνυμά σου (όποιο και αν ήταν).
Εδώ γράφεις για όλους εμάς που είμαστε η παρέα σου.

Είμαι σίγουρος ότι θα το ξανασκεφτείς.

Υ.Γ διαχωρισμοί πάντα θα υπάρχουν, επειδή τα πράγματα είναι υποκειμενικά και οι άνθρωποι δεν είμαστε τέλειοι !!

:giveheart: :giveheart: :giveheart: :giveheart:

nmwisima:
Εεεεεε, ενημέρωσα με πμ τον Νέκο ότι το ποστ του δεν έχει σβηστεί, αλλά για κάποιο λόγο έχει παραμέινει στο αρχικό τόπικ με τις ζάντες.
Δηλαδή δεν σβήστηκε, απλά δεν μετακινήθηκε. Άρα το χιούμορ του Νέκου μάλλον άρεσε περισσότερο στο μοντ ή απλά δεν το πήρε πρέφα.

Όπως και να χει, είναι προφανές ότι έχει γίνει παρεξήγηση, αλλά και ότι αυτή η παρεξήγηση ήταν απλά η αφορμή.

Ευχομαι ειλικρινά να αλλάξει γνώμη ο Νεκτάριος και να επανέλθει.

Όλοι χρειαζόμαστε διακοπές να κάνουμε ένα restart μου φαίνεται.

Α.

leonidas11b:
Νεκταριε αστα αυτα οπως ειπε ο Ηλιας για εμας γραφεις!
Μην χαλιεσαι γιατι δεν υπαρχουν τελειοι και λαθη γινονται!

pib:
κι εγω πηγα να πω που εχει χαθει τοσο καιρο ο Νεκος και τωρα βλεπω αυτο !!!! δεν προλαβα να δω και τι εγραψες ... :tanevramou:

nmwisima:
έγραψα αυτό στον Αντώνη,

--- Quote from: nmwisima on July 22, 2010, 12:27:16 PM ---Σιγά, με 100 ευρώ πληρώνεις και σε κάνει άντρα, άλλος άντρας... :tease: :tease:

--- End quote ---

οι γνωστοί μπουμπούκοι (Σίμος, Μάνος, Νέκος) δεν κατάλαβαν τον αυτοσαρκασμό και το χιούμορ μου και σχολίασαν.

Τρίτο ήταν το σχόλιο του Νέκου, τα υπόλοιπα μεταφέρθηκαν στο Μπλα-Μπλα, του Νέκου έμεινε στις Ζάντες.
Για του  λόγου το αληθές.

--- Quote from: Neko on July 22, 2010, 01:51:13 PM ---Ναι το λεγομενο "ψωνιστηρι" :gay:
--- End quote ---

Ο Νέκος είδε τα άλλα στο Μπλα-Μπλα, δεν ειδε το δικό του και θεώρησε ότι το δικό του σβήστηκε.

Εκτός αν έχω καταλάβει τελείως λάθος και λέω άλλα αντί άλλων.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version