!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#7]

<< < (214/298) > >>

lok502:

--- Quote from: saldale on July 21, 2010, 07:02:01 PM ---Το γκαράζ ενός κυρίου στην Αμερική  :???:

Αγόρασε ολόκληρο αναβατόριο για να χωράει μέσα περισσότερα αυτοκίνητα  :-X (βλέπε την σχετική σημαία στον τοίχο...)

Πάρτε μου ένα ρε σεις να σας φτιάχνω τα ελατήρια.... :giveheart:

--- End quote ---

Δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα για όποιον θέλει να χωρέσει 1 αυτοκίνητο παραπάνω αλλά και για επισκευές... Τα frame rails και το butterfly θα έμπαιναν πανεύκολα έτσι.
Μιλάω όχι για απλό "lift kit" που έχει κανονικό πάτωμα αλλά για lift kit που να συνδυάζει πρόσβαση στο σασί, σαν αναβατόριο συνεργείου.
Για περίπου $2000 (υπάρχουν και φθηνότερα -και ακριβότερα εννοείται) δεν είναι άσχημη επένδυση για όποιον έχει (ή δεν έχει) τον χώρο και τον χρόνο/μεράκι για να ασχολείται με το αυτοκίνητό του.
Μιλάω με δεδομένα Αμερικής όπου σχεδόν κάθε σπίτι έχει το δικό του γκαράζ που χωράει τουλάχιστον 2 αυτοκίνητα. Για Ελλάδα νομίζω μόνο σε εταιρείες με επαγγελματικό εξοπλισμό συνεργείου θα βρει κανείς κάτι τέτοιο.

spoumi:

--- Quote from: george 1323 on July 22, 2010, 08:56:09 AM ---K οταν θα θελεις να παρεις το πανω αυτ/το τι θα κανεις βρε καμαρι... :????:

--- End quote ---

καλύτερη λύση για παρκάρισμα
japanese parking

dimsabas:
Αυτά δεν είναι τίποτα... απλώς δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει παρκάρισμα στο Παρίσι! Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα! :llol:
Ετοιμάζω βιδεάκι... :coolio:

Μέχρι τότε, ας μαζέψουμε κάνα φράγκο για τους απόρους της ενορίας!

lok502:
Κι αυτό είναι ωραία ιδέα..

dimsabas:
Πάρτε το αριστούργημά μου...
Parking in Paris

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version