!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων
Theo:
--- Quote from: NIIS on December 09, 2008, 02:38:32 PM ---ελεγα να θυμιθω τα παλια ,δλδ μικρο τουρμπατο & γλυκοκοιταζα ενα corsa OPC :-X
--- End quote ---
:o :o..ειδικα με αυτο το ρημαδι το μπλε... :-X
μονο στου αλεξη παει.. ;D ;)
GENERAL:
--- Quote from: Manolis on December 09, 2008, 08:18:26 PM ---
--- Quote from: NIIS on December 09, 2008, 02:38:32 PM ---ελεγα να θυμιθω τα παλια ,δλδ μικρο τουρμπατο & γλυκοκοιταζα ενα corsa OPC :-X
--- End quote ---
..............................................................
ps.Να έλεγες τουλάχιστον κανα mini S να πω πάει καλά.......αλλά να δώσεις ΜΧ5 για..........Corsa???
--- End quote ---
Γιατι φιλε Μανωλη βγαζεις εξω το Colt??? Μηπως θες να σου κανονισει μια μινι βολτα με το πρωην Colt μου να καταλαβεις τι παει να πει Ιαπωνας? Δεν σπαω δεν χαλαω? >:( >:( >:(
NIIS:
--- Quote from: GENERAL on December 10, 2008, 12:04:25 AM ---Γιατι φιλε Μανωλη βγαζεις εξω το Colt??? Μηπως θες να σου κανονισει μια μινι βολτα με το πρωην Colt μου να καταλαβεις τι παει να πει Ιαπωνας? Δεν σπαω δεν χαλαω? >:( >:( >:(
--- End quote ---
φιλε μενεις αγια παρασκευη ? εχω την εντυπωση οτι σε ειχα δει με το colt στην αρτεμιδος...
GENERAL:
--- Quote from: NIIS on December 10, 2008, 10:38:09 AM ---
--- Quote from: GENERAL on December 10, 2008, 12:04:25 AM ---Γιατι φιλε Μανωλη βγαζεις εξω το Colt??? Μηπως θες να σου κανονισει μια μινι βολτα με το πρωην Colt μου να καταλαβεις τι παει να πει Ιαπωνας? Δεν σπαω δεν χαλαω? >:( >:( >:(
--- End quote ---
φιλε μενεις αγια παρασκευη ? εχω την εντυπωση οτι σε ειχα δει με το colt στην αρτεμιδος...
--- End quote ---
Μενω Βριλλησια και ο κολλητος μου ειναι Αγια Παρασκευη. Αλλα παρολα αυτα πηγαινω πολυ συχνα απο εκει. Τωρα πια θα με "βλεπεις" με το νεο μου καταπληκτικο, απιστευτο, φανταστικο GENERAL MX-5 μου!!! ;D ;D
NIIS:
--- Quote from: opterios on December 09, 2008, 08:11:25 PM ---Είχες δίκιο, καλύτερα να μην το ξέραμε ;D ;D
--- End quote ---
βεβαια opterie εχεις δει με ενα σωστο στησιμο & στα καταλληλα χερια(οχι τα δικα μου ;D) τι χρονους γραφει μεσα σε καρτοδρομο & Μεγαρα το corsaκι ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version