!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5
OMG! Wide Carbon Mx5 με μηχανικά RX7...
simkoz:
Θα μου πείτε από όλες τις μετατροπές που έχει αυτό το αμάξι εσύ εκεί σκάλωσες?
Αλλά ναι ρε εκεί σκάλωσα:
Τι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δουλειά έχουν κάνει για το επίπεδο πάτωμα τα άτομα????
Ξάδελφος:
Yπεροχη πισω αναρτηση να τη χαιρονται... :nono: πανε τα διπλα ψαλιδια... :nono:
emilmx:
--- Quote from: simkoz on March 24, 2010, 11:21:21 AM ---Θα μου πείτε από όλες τις μετατροπές που έχει αυτό το αμάξι εσύ εκεί σκάλωσες?
Αλλά ναι ρε εκεί σκάλωσα:
Τι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δουλειά έχουν κάνει για το επίπεδο πάτωμα τα άτομα????
--- End quote ---
και εγω :good: :good:
για 13β η 20β το σκεφτούμε και εγώ και έχω και ενα φιλαράκι με ρχ8 που έβαλε από 7ρη μοτέρ και με ψήνει :btp:
dimsabas:
Ξάδερφε, τι εννοείς για την πίσω ανάρτηση; Πάντως, δεν πρέπει να έχω δει πιο ποθητό Miata... :excited: :excited:
Ξάδελφος:
--- Quote from: dimsabas on March 24, 2010, 11:59:50 AM ---Ξάδερφε, τι εννοείς για την πίσω ανάρτηση; Πάντως, δεν πρέπει να έχω δει πιο ποθητό Miata... :excited: :excited:
--- End quote ---
Προσεξε καλυτερα τη φωτο που δειχνει το πατωμα και δες την πισω αναρτηση με τις ραβδους συγκρατησης...
12Α μοτερ βρισκεις 13B τουρμπο ή ατμπσφαιρικα βρισκεις... 20Β τριροτορο δηλαδη..που βρισκεις,ποσα αμαξια φτιαχτηκαν με αυτο το μοτερ?.
Θεωρητικα λογω αρχιτεκτονικης του Wankel ,μπορεις να φτιαξεις και δεκαπενταροτορο.
Η τοποθετηση wankel στο μιατα (αν δεν ειναι τουρμπο ειναι ακομη πιο ευκολο) δεν ειναι τοσο δυσκολη οσο συνηθως λεγεται.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version