!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
Ξάδελφος:
Παιδια ευχαριστω πολυ για τις ευχες να στε ολοι καλα!.
GENERAL:
--- Quote from: HOUZIK on May 02, 2010, 09:39:23 PM ---
--- Quote from: Konstantinos on May 02, 2010, 02:53:41 PM ---Βtw κυκλοφορεί πιστός κλώνος του General στη Νέα Σμύρνη (όχι του ιδίου γιατί μια φορά σπάει το καλούπι, αλλά του του Μίχου του) με μόνη διαφορά τη τάπα..αλλά και τη μουσική υπόκρουση :yeah:!
--- End quote ---
το ειδα και εγω σημερα στο χαλανδρι.....ειχε και εξατμιση
--- End quote ---
Τι γινετε βρε :tanevramou: :tanevramou: :tanevramou: ??? Ολοι με "βλεπετε" :tease: :tease: και εγω ειμαι εντελως αλλου. Σημερα απο το μεσημεροαπογευμα δουλευα και ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ηταν παρκαρισμενος!!!! Μηπως πρεπει να αρχιζω να ανησυχω??? :grrrrrr: :grrrrrr: :grrrrrr:
xenos:
Γνωρίζει κάποιος τι παίζει με τα μεταφορικά του mx5parts? (τι χρεώνει). :-\ :-\ :-\ :????:
Θέλω 2 φίλτρα αέρος.
VasmaV:
κανε login, βαλτα στο μπασκετ και μπροχωρα σε check out, πριν χρειαστεί να βάλεις την κάρτα σου, θα σου γράψει τα μεταφορικά ;)
xenos:
--- Quote from: VasmaV on May 03, 2010, 11:34:23 AM ---κανε login, βαλτα στο μπασκετ και μπροχωρα σε check out, πριν χρειαστεί να βάλεις την κάρτα σου, θα σου γράψει τα μεταφορικά ;)
--- End quote ---
ok, thanks! :good:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version