!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#6]

<< < (189/298) > >>

spoumi:
A Tiny Apartment Transforms into 24 Rooms

option-D:
Εχθές έκανα την πιο θεαματική είσοδο που έχω κάνει ποτέ σε κάποιο χώρο..
Πάω στην αλάνα που θα βάζαμε τις ζάντες κι είχε ένας φίλος μου τις 3 μέσα σε ένα golf IV και τη μία εγώ στηριγμένη πρόχειρα πάνω στο roll bar..
Η αλάνα δεν είναι πολύ μακριά απ' το σπίτι μου κι έτσι δεν την έδεσα καθόλου.. Σε όλο το δρόμο κρατιόμουν και δεν έκανα παντηλίκια καθόλου (εντελώς αφύσικο για μένα)..
Όταν όμως έφτασα στην αλάνα (έχει βιομηχανικό δάπεδο κάτω) δεν κρατήθηκα και κάνω κίνηση ματ.. Δηλαδή μπαίνω και κάνω να παρκάρω με σβούρα..
Κάνει ένα θεαματικό άλμα η ζάντα μέσα από την κούτα και καθόμαστε εγώ κι ο φίλος μου και έχουμε πεθάνει στα γέλια..  :llol:
Έλα όμως που έκατσε όρθια κι άρχισε να τσουλάει προς τον δρόμο..  :o Ευτυχώς ήταν κάτι παιδιά που έπαιζαν λίγο πιο πέρα και την σταμάτησαν..

Τώρα μπορείτε να αρχίσετε άνετα..  :moutza: :moutza: :moutza: :moutza:

philosopher:
Ελεος ρε Μάνο προσοχή αγόρι μου μη σκοτώσεις κανένα με τις ζάντες σου, ασυγκράτητες!!!
 :llol: :llol: :llol: :llol:
Α επίσης καλή υπομονή και καλή τύχη σε όλους μας, ξεκινάει και επίσημα απο Κυριακή το πάρτυ  :gl:...

Basilmx5:
Ρε παιδια γνωριζει κανενας τον Καρυστινο που κανει επινικελωσεις επιχρωμιωσεις? Ξερετε που βρισκεται? Σε αρκετα φορουμ γραφουν γιαυτον χωρις να λενε που βρισκεται...

leonidas11b:

--- Quote from: Basilmx5 on April 30, 2010, 10:37:34 AM ---Ρε παιδια γνωριζει κανενας τον Καρυστινο που κανει επινικελωσεις επιχρωμιωσεις? Ξερετε που βρισκεται? Σε αρκετα φορουμ γραφουν γιαυτον χωρις να λενε που βρισκεται...

--- End quote ---

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα χτυπα ενα τηλ. δεν χανεις τιποτα.
ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ
Δ/νση: Μυριοφύτου 49, 12242, ΑΙΓΑΛΕΩ
Tηλ.: 2105908908

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version