!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#6]

<< < (158/298) > >>

nmwisima:
Βρε μπας και παραγγέλνω πολύ απέξω; Όταν τύχει και πεινάω (όποτε είναι αυτό) κάνω ένα τηλέφωνο και τσουπ. Άλλοι σκοτώνονται και μαγειρεύουν σπίτι τους και τρέχουν στα σουπερμάρκετ και εγώ με ένα τηλ. καθαρίζω σε 15 λεπτά...
Μόνο μια φορά που είχα πάρει από τον Κρικέλα, δεν ήρθαν στην ώρα τους, κι ας τηλεφώνησα έγκαιρα :grrrrrr:!

Που λέτε, έτσι ξαφνικά, σήμερα το μεσημέρι ΠΕΙΝΑΣΑ, σε 20 λεπτά το παπάκι ήταν έξω από το σπίτι μου, ανέβασε το φαγητό κι εξαφανίστηκε! Έτσι απλά... :excited: :excited: :excited:

bill_viper:
Καλός είναι ο Κρικέλας αλλά δε με τρελαίνει. Όπως και το Oroscopo επίσης. Είμαι Αμερικανάκι, Simply Burgers και ξερό ψωμί! :D

nmwisima:

--- Quote from: bill_viper on April 21, 2010, 08:27:47 PM ---Καλός είναι ο Κρικέλας αλλά δε με τρελαίνει. Όπως και το Oroscopo επίσης. Είμαι Αμερικανάκι, Simply Burgers και ξερό ψωμί! :D

--- End quote ---

Aπ αυτό δίπλα στο γαλλικό έχεις παραγγείλει? Μπήκα μια φορά μέσα να το δω και έπαθα κατάθλιψη! >:a

option-D:

--- Quote from: bill_viper on April 21, 2010, 08:27:47 PM ---Καλός είναι ο Κρικέλας αλλά δε με τρελαίνει. Όπως και το Oroscopo επίσης. Είμαι Αμερικανάκι, Simply Burgers και ξερό ψωμί! :D

--- End quote ---

Το ξερό ψωμί, όπως έχει γραφτεί από άλλα μέλη παλαιότερα, αν βραχεί είναι κατάλληλο για παρασκευή μπιφτεκίων  :good:

bill_viper:

--- Quote from: nmwisima on April 21, 2010, 08:28:58 PM ---

--- End quote ---

Aπ αυτό δίπλα στο γαλλικό έχεις παραγγείλει? Μπήκα μια φορά μέσα να το δω και έπαθα κατάθλιψη! >:a

--- End quote ---
Για ποιο λες; Για το U-Burger; Μία φορά πήρα από εκεί αλλά σε σχέση με τα Simply δεν πιάνει μία!

Μάνο τόσα σκατά που έχω φάει 7 χρόνια μακριά από το σπίτι μου έχω πάθει ανοσία! :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version