!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
nmwisima:
Που ζει? Στην Κωνσταντινούπολη κατά πάσα πιθανότητα, δεν πιάνει Αντένα εκεί.
Δεν μπήκες στην στήλη για την ταπεινή μοντερειτεροσύνη σου, αλλά για την ατελείωτη γραφικότητά σου.
Βρούτε, τους αποστάτες ο pib τους έβαλε για να βγει πιο έξω η ζάντα και να δείχνει ωραιότερο.
Δεν είναι συνιστώμενη λύση ;)
pib:
--- Quote from: Vroutos on April 21, 2010, 03:46:12 PM ---Ωραία thanx με κάλυψες πλήρως.. Να αποτανθώ στον pib τώρα! (πάρε θέση κύριος).. Διάβασα στην παρουσίαση του miatakίου :-X σου ότι έχεις βάλει προσθήκες 2.5 εκατοστά.. Υπήρχε λόγος όπως στου Μάνου ή έτσι? Με λίγα λόγια τι κερδίζεις-χάνεις?
--- End quote ---
ο δικος μου λογος ηταν για να βγαλω τις ζαντες προσωπο οσο μπορουσα... κερδιζεις οτι μεγαλωνεις το μετατροχιο και σε εμφανιση φυσικα. τωρα τι χανεις εγω προσωπικα μονο χρονο και χρημα εχασα ;D
leonidas11b:
--- Quote from: nmwisima on April 21, 2010, 04:25:12 PM ---
--- Quote from: leonidas11b on April 21, 2010, 04:19:50 PM ---...θα εχεις ενα απο τα ομορφοτερα ΜΚ1!
--- End quote ---
Άντε πάλι... Αρχίσαμε...
--- End quote ---
Η ζηλια ειναι απο τα χειροτερα μειωνεκτηματα των ανθρωπων!
Προσεχε! :P
Vroutos:
Αχιλλέα δεν το σκέφτομαι, απλά ρωτάω να μαθαίνω.. Αυξάνοντας το μετατρόχιο κερδίζεις σε grip? Είμαι υπερβολικά χαμηλός, σαν του pib, και για να αποφύγω fender rolling μέχρι πόσα mm αποστάτες θα μπορούσα να βάλω? Ήδη οι μπροστά τροχοί βρίσκουν σε συγκεκριμένη διαδρομή..
Neko:
--- Quote from: leonidas11b on April 21, 2010, 04:29:43 PM ---
--- Quote from: nmwisima on April 21, 2010, 04:25:12 PM ---
--- Quote from: leonidas11b on April 21, 2010, 04:19:50 PM ---...θα εχεις ενα απο τα ομορφοτερα ΜΚ1!
--- End quote ---
Άντε πάλι... Αρχίσαμε...
--- End quote ---
Η ζηλια ειναι απο τα χειροτερα μειωνεκτηματα των ανθρωπων!
Προσεχε! :P
--- End quote ---
Μην χτυπατε τον Αχιλλεα εκει που ποναει :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version