!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#6]

<< < (148/298) > >>

Manolis:

--- Quote from: nmwisima on April 20, 2010, 05:15:56 PM ---Χρόνια πολλά Σίμο, η παμαγιά ναζί σου!

--- End quote ---

--- Quote from: nmwisima on April 20, 2010, 10:56:29 PM ---Χρόνια Πολλά Σίμο, ό,τι επιθυμείς να χαίρεσαι και να σε χάιρονται οι άνθρωποί σου! :good: :good:

--- End quote ---

Προσπαθείς  :moutza: να ανεβάσεις τα ποστς σου ή γέρασες  :P και ξεχνάς ??

nmwisima:

--- Quote from: nmwisima on April 20, 2010, 10:50:30 AM ---Χρονια Πολλά Σίμο, πάνω απ όλα υγεία! :) :)

--- End quote ---

Έχει και τρίτο! ;D

Τι να τα κάνω τα ποστ, σάματις θα με κάνεις μοντερέιτορ??? :tease: :tease: :tease:

Ρε φίλε, δεν άντεξα, από το πρωι, μπαίνω και βλέπω ατελείωτα χρονιόπολλα στη Σιμάδα.
Είπα να μπω κι εγώ στο χωρό λοιπόν! :punish:

spoumi:

--- Quote from: nmwisima on April 21, 2010, 12:29:00 AM ---Ρε φίλε, δεν άντεξα, από το πρωι, μπαίνω και βλέπω ατελείωτα χρονιόπολλα στη Σιμάδα.

--- End quote ---
Να μπεις στον χώρο ή στον χορό? :P

nmwisima:

--- Quote from: spoumi on April 21, 2010, 12:32:30 AM ---
--- Quote from: nmwisima on April 21, 2010, 12:29:00 AM ---Ρε φίλε, δεν άντεξα, από το πρωι, μπαίνω και βλέπω ατελείωτα χρονιόπολλα στη Σιμάδα.

--- End quote ---
Να μπεις στον χώρο ή στον χορό? :P
--- End quote ---

Έλα μωρεεεεεε!
Δε βλέπεις τι ώρα είναι? Ένα λάθος κάναμε!

Ειναι και το τρακ που απαντούσα στον Πρόεδρο, ε, λυγισα... :oops:

Manolis:

--- Quote from: nmwisima on April 21, 2010, 12:46:42 AM ---Ειναι και το τρακ που απαντούσα στον Πρόεδρο, ε, λυγισα... :oops:

--- End quote ---

Μην λυγίζεις πολύ και μας βγεις "λυγερός" στο τέλος........
Όσο για την προσφώνηση αν δεν την δω γραμμένη σε τελευταία σελίδα διανθισμένη με ίντριγκα και δολοπλοκίες
δεν την δέχομαι!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version