!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#6]

<< < (133/298) > >>

Manolis:
Ευτυχώς υπάρχει και χειρότερη απλώστρα από την δική μου..........αν και τώρα που το σκέφτομαι θα μπορούσα να βάλω και αυτήν
πάνω από την mazdaspeed,θα είναι γ@μάτος συνδιασμός  :moutza:

spoumi:

--- Quote from: gr8 on April 16, 2010, 02:05:40 AM ---αααα για το debadge λές?? εγώ νόμιζα πως σε πείραξε η πινακίδα 666  :girlie:

--- End quote ---
>:- >:- >:-

Εντάξει γενικά ο τύπος το αμάξι το έχει τσίρκο αλλά αφού αρέσει σε αυτόν...

dimsabas:

--- Quote from: nmwisima on April 16, 2010, 01:09:07 AM ---Όπως βλέπεις ψηλολέλεκα, σχεδόν 3 ώρες μετά το ποστ σου, ουδείς ασχολείται μαζί σου.
Οπότε να λες πάλι καλά που ασχολούμαι εγώ μαζί σου. :giveheart:

--- End quote ---

Μανάρι, μπερδεύτηκες: με τη στήλη και τα γραφόμενά σου δεν ασχολούνται :P :P :P :P :P! Και τα ειρωνικά περί ελαφρώματος. Τι έχει το επόμενο τεύχος; Option D; Ξάδερφο με σιδερένιες ζάντες; Λιάκο με μπαταρισμένο ποδάρι; Λεωνίδα και τους διακαείς του πόθους να το τουρμπίσει/ζαντάρει/βάψει λευκό/μπακετάρει/πετάξει στον Σαρωνικό; Σίμο που αποφάσισε να οδηγάει το Miata μόνο όταν βάζει μαύρο φούμο στο πρόσωπο, για να μη χαλάει τη μαυρίλα του αυτοκινήτου; :llol: :llol: :llol:

nmwisima:

--- Quote from: lok502 on April 16, 2010, 01:26:27 AM ---Εγώ καθότι δεν μπορώ να βρω το τρέχον τεύχος θα ενδιαφερόμουν πολύ να διαβάσω το εν λόγω άρθρο. Μπορείς να το σκανάρεις κάποια στιγμή Αχιλλέα;
--- End quote ---

Στείλε μου ένα μέιλ ρε Γιώργο με πμ.

--- Quote from: dimsabas on April 16, 2010, 07:23:41 AM ---Μανάρι, μπερδεύτηκες: με τη στήλη και τα γραφόμενά σου δεν ασχολούνται :P :P :P :P :P! Και τα ειρωνικά περί ελαφρώματος. Τι έχει το επόμενο τεύχος; Option D; Ξάδερφο με σιδερένιες ζάντες; Λιάκο με μπαταρισμένο ποδάρι; Λεωνίδα και τους διακαείς του πόθους να το τουρμπίσει/ζαντάρει/βάψει λευκό/μπακετάρει/πετάξει στον Σαρωνικό; Σίμο που αποφάσισε να οδηγάει το Miata μόνο όταν βάζει μαύρο φούμο στο πρόσωπο, για να μη χαλάει τη μαυρίλα του αυτοκινήτου; :llol: :llol: :llol:
--- End quote ---

Αν νομίζεις ότι κέρδισες τη θέση στη στήλη μέσω του ΜyMx5 είσαι γελασμένος.
Που ακριβώς είδες την ειρωνία στα σχόλια περι ελαφρώματος????????????????????????????
Τέλος, ήθελα να σου πω ότι οι "ανακρίβειες" στιλ 130 κιλά, Samba αντί Σάμπα κτλ κτλ είναι λογοτεχνική αδεία, για δώσω έμφαση.
Δεν χρειάζεται να περιγράψω πράγματα, γνώμη μεταφέρω. ;)

Tr3l__:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/675482/

Δειτε την περιγραφη....

"Προσοχη μαγκες"  :P :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version