!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#6]

<< < (131/298) > >>

simkoz:
Με καλά 2 σελίδες Χρόνια πολλά για τον Λεώ; Εγώ δεν του λέω (του τα είπα στο FB). Ωραία θα είναι η προ-βόλτα αλλά δεν μπορώ γμτ μου.

leonidas11b:

--- Quote from: leonidas11b on April 15, 2010, 07:56:44 PM ---
--- Quote from: leonidas11b on April 15, 2010, 01:14:48 PM ---Πριν από λίγο είδα στην Αργυρουπόλεως ένα NBFL λευκό σκέτη κ...α με πολύ ωραίο ζαντικό και απαλό φιμέ!!! :finger: :yeah:
Κανένα παιδάκι από εδώ?

--- End quote ---

Δυστυχώς για 'μένα το ξανά είδα παρκαρισμένο 3 στενά κάτω από το σπίτι μου το απόγευμα.....ελπίζω να μην το βλέπω συνέχεια γιατί θα με πιάσει κατάθλιψη στο τέλος! :'(
Υ.Σ. Μήπως να βάψω το δικό μου λευκή πέρλα....?

--- End quote ---

--- Quote from: option-D on April 15, 2010, 08:01:10 PM ---Λευκό πέρλα;
 :llol: :moutza:
Γέμισέ το και ηχεία μέσα και παίζε
[youtubehttp://www.youtube.com/watch?v=KorvwV1MAak[/youtube]

Ακούς Ηλία; Θα γειτονέψεις με τον Λεωνίδα!

--- End quote ---

Δεν νομίζω να σε χάλαγε κάποιο από αυτά!??!
Το πρώτο είναι αυτό που είδα σήμερα δύο φορές και είναι ένα από αυτά που είχα δει όταν έψαχνα  το μίχο μου αλλά δυστυχώς :'( η τιμή του ήταν υπερβολική για μοντέλο '01 παρόλα αυτά είναι κούκλα!

\

--- Quote from: simkoz on April 15, 2010, 10:19:55 PM ---Με καλά 2 σελίδες Χρόνια πολλά για τον Λεώ; Εγώ δεν του λέω (του τα είπα στο FB). Ωραία θα είναι η προ-βόλτα αλλά δεν μπορώ γμτ μου.

--- End quote ---

ΨΕΥΤΗ!!! >:-
Δεν έχω κανένα μνμ από εσένα για χρονιά πολλά.....παλιό-τεντιμπόη! :P

plokamhs:
Το δευτερο το ειχα δει εξω απ'το Απολις,ενα cafe-bar στο βουνο στην Πετρουπολη!Μαλιστα ειναι τουρμπατο!  :o
Το εβλεπα αρκετη ωρα σταματημενο και μου ετρεχαν τα σαλια και τελικα οταν το ακουσα να φευγει ετρεξαν πολλα αλλα πραγματα  :P

HOUZIK:
αργησα λιγο :coolio:...αλλα εβαλα στο gallery foto απο την βολτα στο Λαυριο

nmwisima:

--- Quote from: dimsabas on April 15, 2010, 10:12:25 PM ---Ύστερα από προτροπή του Α., σήμερα αγόρασα το Drive για να διαβάσω την τελευταία σελίδα, η οποία ελέγετο (ένα πουλάκι ντε) ότι είναι αφιερωμένη στην αφεντιά μου. :yawn:
....

--- End quote ---

Όπως βλέπεις ψηλολέλεκα, σχεδόν 3 ώρες μετά το ποστ σου, ουδείς ασχολείται μαζί σου.
Οπότε να λες πάλι καλά που ασχολούμαι εγώ μαζί σου. :giveheart:

υ.γ. Ειναι περίεργο, γιατί με άλλη παλαιότερη στήλη μου ήσουν κατενθουσιασμένος. >:-
υγ2 Ευτυχώς, αν τα 5-6 χιλιάρικα που διαβάζουν Drive δεν σου φτάνουν, έχω και μια μεγάλη mailing list ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version