!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#6]

<< < (14/298) > >>

philosopher:

--- Quote from: option-D on March 22, 2010, 10:42:09 AM ---Δεν δικαιολογείται Ξένο η ζάντα να σπάσει, όπως δεν δικαιολογείται και το δίλιτρο nc που πλήρωσες χρυσό να σπάσει..
Δεν είναι άκρως αντιπροσωπευτικό το παράδειγμα που σου έδωσα αλλά αστοχίες και προβλήματα μεμονωμένα δεν μπορούν να χαρακτηρίζουν επ' άπειρον μια εταιρεία..

--- End quote ---

Όλα σχετικά είναι Μάνο. Αν πχ εγώ πάρω τη sub-zero φορέσω full slick και περιμένω να επιβιώσει άπειρα trackdays μάλλον περιμένω πολλά γιατί σύντομα θα σπάσει...
Βέβαια την αστοχία υλικού την έχουμε πάντα στο μυαλό μας και έτσι δεχόμαστε οτι ίσως σπάσει και η Work, Volk κοκ.
Για την αστοχία υλικού όμως σε προστατεύει η εταιρία δινοντάς σου εγγύηση, απο τη κακή σχεδίαση ποιός σε προστατεύει???

Ξάδελφος:
Σχετικα με τα Μπουρναζια κλπ...
Εγω γουσταρω να βρισκομαι οπου εχω καλη παρεα...Ειτε Κολωνακι ειναι αυτο ειτε Κηφισια ειτε Γλυφαδα ειτε Μπουρναζι ειτε Ταμπουρια. Δηλαδη αν φτιαξω σπιτι στο οικοπεδο μας στη Σταματα,ή συνεχισω να μενω στο σπιτι μου στη Λυκοβρυση ή μετακομισω στη Νικαια θα αλλαζω σαν ανθρωπος,αναλογα με το που κατοικω???... Μ@λ#κες και κομπλεξικοι υπαρχουν παντου...η περιοχη και η καταγωγη ειναι απλα αλλοθι και δικαιολογιες για να μην αποδεχθει ο καθενας την κακομοιρια του ωστε να μπορει να τη βαφτιζει μαγκια.(πχ ο καγκουρας Δυτικων προαστειων αυτοπροσδιοριζεται Εραστης Δυτικων Προαστειων και ολοι οι αλλοι φλουφλιδες και ο  Φλωρος Βορειων/Νοτιων προαστειων αυτοπροσδιοριζεται φραγκατος και πολιτισμενος και ολοι οι αλλοι ειναι μπαναλ.
Τα ρασσα δεν κανουν τον παππα.. Αν η κοπελιτσα που εχει ωραιο πωπω ειτε σε παντελονι "miss sixty" ειτε σε "miss fifty" παλι ωραιο πωπω θα εχει ,κι αν ειναι καλη ή ηλιθια... αυτο δε θ αλλαξει ειτε μενει στη Ζωφρια(Λιοσια) ειτε στην Πολιτεια ειτε πινει τον καφε της στο μπουρναζι ειτε στο κεφαλλαρι.
Ξερω πολλους μπουρζουαδες γειτονες μου στα βορεια Π.  που πουλησαν ή νοικιασαν το σπιτι στο Αιγαλεω κι ανεβηκαν στα βορεια να το παιξουν λεφταδες .
Δεν υπαρχουν στερεοτυπα.
Ο καγκουρακος στο Μπουρναζι με το αλμερα το καταπτιστο βαμμενο μοβ περλε με τις λοου μπαντζετ αεροτομες γιατι πρεπει να απολαμβανει περισσοτερο χλευασμο απο τον καγκουρακο ακριβων προαστειων που στο δωρισμενο στα γενεθλια του αμαξι εβαλε ενα κακογουστο πανακριβο βοδι κιτ ,εκανε και μια πανακριβη επεμβαση να παρει 200 αλογα?. Το κινητρο και των δυο ειναι το ιδιο..τα διαθεσιμα μεσα και ποροι αλλαζουν.Απλα ο ενας φορα πολυεστερα και ο αλλος ανθρακονημα .

Ξάδελφος:
Οσον αφορα τις ζαντες...
Μια φωτογραφια με σπασμενη ζαντα θα ηταν πιο σαφης σχετικα με το αν ειναι καλη ή οχι η ζαντα αν συνοδευοταν κι απ τη φωτο με το πως εσπασε η ζαντα...Αν πεσω σ ενα πεζοδρομιο 40 ποντους υψος με 100 χιλιομετρα θα ναι σκαρτη η ζαντα αν σπασει ? ...
Επισης δε συμφωνω οτι οσο πιο ακριβη τοσο πιο γερη...μ αυτο το σκεπτικο οι ατσαλινες θα ηταν πανακριβες...Την τιμη τη διαμορφωνουν και αλλοι παραμετροι και οχι μονο η αντοχη.

option-D:
Κακή σχεδίαση;
Χμμμμ  :????: Για να σκεφτώ.. Έχω roll bar αντιγραφή πολύ γνωστού και πετυχημένου.. Τα σχέδια, οι αποστάσεις, οι κολλήσεις, τα πάντα είναι ακριβή αντίγραφα του original.. Τί το διαφορετικό έχει πέρα από την custom κατασκευή; Ότι δεν το πλήρωσα χρυσό; Η μεγάλη εταιρεία βάζει την τεχνογνωσία και τις μελέτες κι οι υπόλοιποι απλά ακολουθούμε.. Δεν το βρίσκω άσχημο..
Πόσοι έχουν custom δεσίματα, ακριβή αντίγραφα των αυθεντικών; Δεν κάνουν δουλειά μήπως;

mx5mk1:

--- Quote from: Ξάδελφος on March 22, 2010, 10:51:57 AM ---Σχετικα με τα Μπουρναζια κλπ...
Εγω γουσταρω να βρισκομαι οπου εχω καλη παρεα...Ειτε Κολωνακι ειναι αυτο ειτε Κηφισια ειτε Γλυφαδα ειτε Μπουρναζι ειτε Ταμπουρια. Δηλαδη αν φτιαξω σπιτι στο οικοπεδο μας στη Σταματα,ή συνεχισω να μενω στο σπιτι μου στη Λυκοβρυση ή μετακομισω στη Νικαια θα αλλαζω σαν ανθρωπος,αναλογα με το που κατοικω???... Μ@λ#κες και κομπλεξικοι υπαρχουν παντου...η περιοχη και η καταγωγη ειναι απλα αλλοθι και δικαιολογιες για να μην αποδεχθει ο καθενας την κακομοιρια του ωστε να μπορει να τη βαφτιζει μαγκια.(πχ ο καγκουρας Δυτικων προαστειων αυτοπροσδιοριζεται Εραστης Δυτικων Προαστειων και ολοι οι αλλοι φλουφλιδες και ο  Φλωρος Βορειων/Νοτιων προαστειων αυτοπροσδιοριζεται φραγκατος και πολιτισμενος και ολοι οι αλλοι ειναι μπαναλ.
Τα ρασσα δεν κανουν τον παππα.. Αν η κοπελιτσα που εχει ωραιο πωπω ειτε σε παντελονι "miss sixty" ειτε σε "miss fifty" παλι ωραιο πωπω θα εχει ,κι αν ειναι καλη ή ηλιθια... αυτο δε θ αλλαξει ειτε μενει στη Ζωφρια(Λιοσια) ειτε στην Πολιτεια ειτε πινει τον καφε της στο μπουρναζι ειτε στο κεφαλλαρι.
Ξερω πολλους μπουρζουαδες γειτονες μου στα βορεια Π.  που πουλησαν ή νοικιασαν το σπιτι στο Αιγαλεω κι ανεβηκαν στα βορεια να το παιξουν λεφταδες .
Δεν υπαρχουν στερεοτυπα.
Ο καγκουρακος στο Μπουρναζι με το αλμερα το καταπτιστο βαμμενο μοβ περλε με τις λοου μπαντζετ αεροτομες γιατι πρεπει να απολαμβανει περισσοτερο χλευασμο απο τον καγκουρακο ακριβων προαστειων που στο δωρισμενο στα γενεθλια του αμαξι εβαλε ενα κακογουστο πανακριβο βοδι κιτ ,εκανε και μια πανακριβη επεμβαση να παρει 200 αλογα?. Το κινητρο και των δυο ειναι το ιδιο..τα διαθεσιμα μεσα και ποροι αλλαζουν.Απλα ο ενας φορα πολυεστερα και ο αλλος ανθρακονημα .

--- End quote ---

:exaclty:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version