!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#6]

<< < (122/298) > >>

george 1323:

--- Quote from: GENERAL on April 13, 2010, 10:22:02 PM ---Ολα τα λεφτα και η λυση στο μεγα προβλημα της ....ΓΚΟΜΕΝΑΣ!!!! :llol: :llol: :llol:

--- End quote ---
Αγορι μου αυτα ειναι γνωστα απο τα προιστορικα χρονια...... :girlie:οι γυναικες με ενα πραγμα βαζουν μυαλο.. :guns: :guns: και  :axe: :axe: και μετα... :finger:

nmwisima:

--- Quote from: Liakos on April 13, 2010, 11:46:42 PM ---Oλα θα μπορουσαν να ξεκινησουν με μια προταση για τον προορισμο... :)
--- End quote ---

Κουτσός κάνε μόκο. ;D ;D ;D

Μάνωλη, είδες με τις βαζελοεικόνες σου ξεκίνησες πόλεμο υπογραφών. Είναι και οι δύο (και του Λεωνίδα) κακής αισθητικής. :-[

Βόλτα πάμε μια χωρίς πρόγραμμα, κάπου κοντά, κι έχουμε ξαναπάει. Δεν είναι κακό να δημιουργούμε "στέκια". Πάμε απλά για καφέ στο κάτω-κάτω. ;)

Manolis:

--- Quote from: nmwisima on April 14, 2010, 10:18:42 AM ---
--- Quote from: Liakos on April 13, 2010, 11:46:42 PM ---Oλα θα μπορουσαν να ξεκινησουν με μια προταση για τον προορισμο... :)
--- End quote ---

Κουτσός κάνε μόκο. ;D ;D ;D

Μάνωλη, είδες με τις βαζελοεικόνες σου ξεκίνησες πόλεμο υπογραφών. Είναι και οι δύο (και του Λεωνίδα) κακής αισθητικής. :-[

Βόλτα πάμε μια χωρίς πρόγραμμα, κάπου κοντά, κι έχουμε ξαναπάει. Δεν είναι κακό να δημιουργούμε "στέκια". Πάμε απλά για καφέ στο κάτω-κάτω. ;)

--- End quote ---

Βόλτα κοντά κύριε εξυπνάκια που τα ξέρεις όλα ακόμα και στο χαλαρό χωρίς πρόγραμμα δεν γίνεται εκτός και αν θέλεις να αναλάβεις εσύ την
ευθύνη της.Να ξεχέσουν εσένα αν το φαί είναι σκατά ή ακριβό,αν η διαδρομή ήταν αδιάφορη,αν χαθήκαμε και αν δεν υπήρχε μέρος της προκοπής
για να  παρκάρουν τόσα αμάξια.Μία βόλτα αφέθηκε χαλαρή πέρυσι το καλοκαίρι (με καμιά 25-30αριά μιάτα) και χάσαμε την μπάλα.Για όσες εκδρομές
και βόλτες έχουν γίνει έχει πέσει τρέξιμο από πριν είτε απο εμάς είτε από άλλους που βοήθησαν (vagmann,bobbylouk,HOUZIK για παράδειγμα)
για να βεβαιώσουμε από πριν ότι όλα βαίνουν καλώς.Πρόσεξε δεν εννοώ για μία χαλαρή βόλτα 5-10 αυτοκινήτων αλλά για τις εξορμήσεις 25+
αυτοκινήτων.
Την άλλη Παρασκευή θα παίξει βόλτα μάλλον στον Ωρωπό.Αυτή την Παρασκευή θα κάνω την διαδρομή με τον Σπούμι για να δούμε τι πάιζει.
(από ταβέρνα και παρκιγκ κυρίως).Όποιος το ψήνει έρχεται.

Όσον αφορά την υπογραφή μου και αν είναι κακής αισθητικής please mate!Έχεις δυο χιλιάδες και βάλε ποστ και τα περισσότερα είναι κακής
αισθητικής  :moutza: οπότε άσε τα σχόλια.Το ότι μπορεί να αρχίσουν καυγάδες αθλητικού περιεχομένου το γνωρίζω και για αυτό όπως βλέπεις δεν
κάνω κανένα σχόλιοο(οπως για παράδειγμα την φωτογραφία του πιστολέρο που είχες βάλει το χειμώνα).

nmwisima:
Απαντώ επιγραμματικά, γιατί το αξίζεις:
-Εξυπνάκιας δεν είμαι. Έχεις δίκιο και το ξέρω ότι έχει πέσει τρέξιμο για όλες τις βόλτες και ξέρεις ότι ξέρω πολύ καλά και για το θέμα ευθύνης. Άλλωστε, δεν έκανα κάποιο "κατηγορώ", ούτε έχω παράπονο, ούτε ξέρω αν θα προλάβω να παρεβρεθώ. Ζητήσατε προτάσεις και ΠΡΟΤΕΙΝΑ, "απλό καφέ", χωρίς βόλτα, πχ σε κείνο το γιγάντιο μαγαζί στο ΣΕΦ πως-το-λεν-δεν-θυμάμαι. Οπότε, μην εισαι τόσο επιθετικός, δεν υπάρχει λόγος και δεν σε κολακεύει. Κάνεις ρυτίδες. ;)

-Αντιπαρέρχομαι τα εμπρηστικά σου σχόλια για τα ποστ μου, είπα ότι και οι δύο ύπογραφές ειναι κακής αισθητικής (περισσότερο του Λεωνίδα), άλλωστε αν με ρωτάς θεωρώ λογικό να πανηγυρίσεις, αλλά όχι να προκαλείς διότι κάποιοι (πιο) θερμόαιμοι (από εμένα) γαύροι θα απαντήσουν. Απλά φοβήθηκα μην ξεκινήσει "πόλεμος υπογραφών" και το είπα. Κατά τ' άλλα, κάντε ό,τι νομίζετε, ποσώς με ενδιαφέρει. :nod:

-Το χιούμορ μου το ξέρεις. Η αισθητική του "Μητρογλου" ως ανθρώπου μου φαίνεται Λιαν Κωμική και το συγκεκριμένο gif με τη γραφική χειρονομία του γραφικού ποδοσφαιριστή της ομάδας μου, το είχα βρει πολύ πετυχημένο και αστείο και ως τέτοιο το παρεθεσα.

Manolis:
Ρυτίδες έχω ήδη γιατί είμαι γέρος,αλλά έχω και εμπειρία.Ο καφές στο ΣΕΦ είναι μιά εξαιρετικής ποιότητας βόλτας.Ειδυλιακό μέρος,μακρία για
πολλούς απο εμάς (εγώ μένω πχ 10 λεπτά από εκεί),που προσφέρεται για αλλαγή παραστάσεων.Η δε διαδρομή μέχρι εκεί είναι εξαιρετική.Οπότε
λέω να το βάλουμε στον πρόγραμμα.Βέβαια αν δεν με απατά η μνήμη μου το είχες ξαναπροτείνει κάποτε και δεν γέμισε ούτε ταξί.Αλλά για πάρτη
σου το ξαναπροσπαθούμε........

Το χιούμορ σου το ξέρω ναι.Μου έχει δοθεί πολλάκις στο παρελθόν η ευκαρία να το απολαύσω :yawn: γιαυτό και σου έγραψα περί ποστ κακής
αισθητικής.Όσον αφορά την φωτό της υπογραφής δεν προκάλεσα ούτε έκανα κάποιο σχόλιο πέραν του αυτονόητου.Εξάλλου που είναι το κακό
να πανηγυρίζουν 4 παίκτες μιας ομάδας.Καμία αναφορά και κανένα σχόλιο προσβλητικό η μη.Μία απλή φωτό.....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version