!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
Ξάδελφος:
--- Quote from: lok502 on March 22, 2010, 08:54:42 AM ---Όταν η συζήτηση στρέφεται συ γυναίκες υπάρχει εξαιρετικά μεγάλη πόλωση καθότι τα γούστα διαφέρουν.
Εγώ, και πάντα ΙΜΧΟ (ιν μαη χαμπλ οπίνιον), νομίζω πως και οι γυναίκες εκεί ταιριάζουν με την όλη "κουλτούρα" της περιοχής (αυτοκίνητα, "μουσική" κλπ) και αν το καλοσκεφτείτε είναι λογικό... O0
(αναμένω κράξιμο τώρα :axe: και τα γνωστά "γιατί ρε φίλε είναι καλύτερες οι γκόμενες στην περιοχή σου" ή "κάτσε να δεις τη Λίτσα κα πες μου μετά", καθότι ο περισσότερος κόσμος δεν σηκώνει κουβέντα για γυναίκες αλλά είπα, χαμπλ οπίνιον με μια δόση χιούμορ αλλά και ειλικρίνειας)
--- End quote ---
"Ασπρο μαυρο μην τερεις κουντα οσονε μπορεις!"...ταδε εφη Ποντιος γεροντας.
vagmann:
--- Quote from: dimsabas on March 21, 2010, 09:26:13 PM ---Για κάποιους το Miata δεν είναι παροδικός έρωτας, αλλά σχέση μακροχρόνια! :moutza: :angel:
Άντε να δούμε με τι θα βγάζεις γούστα τώρα... ελπίζουμε να μη σε χάσουμε από την παρέα μας. :exaclty: :exaclty:
--- End quote ---
Ασε εχω ηδη ενα γαμο,Δημητρης...
Θα ερχομαι στις εκδρομες με το στεϊσον για support... :tease:
xenos:
--- Quote from: HOUZIK on March 22, 2010, 12:17:01 AM ---
--- Quote from: spoumi on March 22, 2010, 12:06:19 AM ---Καλά ρε Γιάννη (HOUZIK) εντάξει δεν σου βρίσαμε και τη μάνα!Είπαμε η ζάντα σου τα σπάει αλλά όχι κυριολεκτικά. :P :P
--- End quote ---
αφηστε τις rota ησυχες :guns: :guns: :tease:
--- End quote ---
Ίσα ίσα, οι δικές σου και του Βασίλη νομίζω είναι οι μοναδικές ζάντες που πραγματικά δίνουν κάτι στο μχ. :clap:
--- Quote from: nmwisima on March 22, 2010, 02:14:29 AM ---Είναι σημαντικό να καταλαβαίνουμε ΤΙ αγοράζουμε.
Όταν αγοράζουμε μια 16άρα με 600 ευρώ δεν μπορεί να περιμένουμε η χύτευσή της να είναι ίδια με μια ζάντα που κοστίζει 1.200...
Το να το καταλαβαίνουμε αυτό, απέχει από το να δαιμονολογούμε.
--- End quote ---
Τι εννοείς Α. να καταλαβαίνουμε τι αγοράζουμε? Από την στιγμή που δίνεις κάποια χρήματα δικαιολογείται να σου ανοίξει η ζάντα σαν 30φυλλο? (όσο και αν κάνει) :????:
Επίσης ποιος δαιμονολογεί? (ο αλήτης ο σάμπας στα μαθαίνει αυτά? :tease: )
xenos:
--- Quote from: lok502 on March 22, 2010, 08:54:42 AM ---Όταν η συζήτηση στρέφεται συ γυναίκες υπάρχει εξαιρετικά μεγάλη πόλωση καθότι τα γούστα διαφέρουν.
Εγώ, και πάντα ΙΜΧΟ (ιν μαη χαμπλ οπίνιον), νομίζω πως και οι γυναίκες εκεί ταιριάζουν με την όλη "κουλτούρα" της περιοχής (αυτοκίνητα, "μουσική" κλπ) και αν το καλοσκεφτείτε είναι λογικό... O0
(αναμένω κράξιμο τώρα :axe: και τα γνωστά "γιατί ρε φίλε είναι καλύτερες οι γκόμενες στην περιοχή σου" ή "κάτσε να δεις τη Λίτσα κα πες μου μετά", καθότι ο περισσότερος κόσμος δεν σηκώνει κουβέντα για γυναίκες αλλά είπα, χαμπλ οπίνιον με μια δόση χιούμορ αλλά και ειλικρίνειας)
--- End quote ---
Κάθε περιοχή έχει και τον χαρακτήρα του στις γυναίκες, αυτό δεν είναι κακό. Όπως σε Κολωνάκι (ο Α. δεν πιάνεται)/Γλυφάδα θα βρεις γυναίκες που το παίζουν (ή είναι) ντίβες, όλο τουπέ, λουί βιττόν και μπαλεντσιάγκα, έτσι και στο μπουρνάζι θα βρεις πιο λαικών επιπέδων γυναίκες που ντύνονται το μεσημέρι λες και θα πάνε μπουζούκια (λίγο καλτ φάση). Εγώ γουστάρω που κ που να βρίσκομαι σε τέτοια μέρη. Βλέπεις διαφορετικά πράγματα. Ε και να ακούσεις κανένα περίεργο τραγουδάκι δεν τρέχει και τπτ. ;)
option-D:
Δεν δικαιολογείται Ξένο η ζάντα να σπάσει, όπως δεν δικαιολογείται και το δίλιτρο nc που πλήρωσες χρυσό να σπάσει..
Δεν είναι άκρως αντιπροσωπευτικό το παράδειγμα που σου έδωσα αλλά αστοχίες και προβλήματα μεμονωμένα δεν μπορούν να χαρακτηρίζουν επ' άπειρον μια εταιρεία..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version