!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
kakwkei:
Παιδιά, ηρθε ο καιρός που πρεπει να κανω το σερβις των 10.000χλμ στο NC μου. Ειναι 2ετιας το αμαξι (8/08) και εχει κανει αλλο ενα σερβις στα 5.000χλμ.
Πηρα τηλ και μου ειπαν τιμη για το σερβις 120ε, αν δεν προκυψει τπτ εκτακτο. Πως σας φαινεται η τιμη? αν δν κανω λαθος, ειναι αλλαγη υγρου φρενων και λαδιων?
(το βαζω εδω γιατι στο αλλο τοπικ δεν το εβλεπε κανενας, και ψιλοεπειγει!!)
option-D:
Και στο άλλο τόπικ σίγουρα κάποιοι θα το είδαν απλά δεν θα μπορούσαν να απαντήσουν (όπως πχ εγώ)..
Κάνε υπομονή και θα έχεις την απάντησή σου ;)
Liakos:
Εγω θυμαμαι ειχα δωσει γιαυτα που αναφερεις 100 ευρω...
dimsabas:
--- Quote from: Basilmx5 on April 12, 2010, 07:03:29 PM ---Το ΣΚ που περασε ημουν Λιτοχωρο.. εκτος του οτι παρα πολυ ομορφο μερος κ συνδυαζει απιστευτα τον Ολυμπο κ κατω θαλασσα... ο δρομος προς Βορεια πλεον ειναι παρα πολυ καλος σε σημειο που θυμιζει κατι απο ευρωπη, βεβαια μεχρι ποτε, αλλα για τωρα ειναι σουπερ... πλην 2 σημειων που φτιαχνονται αλλα ειναι κ μικρα σε εκταση. Αν θελει καποιος να κινηθει γρηγορα για τα πανω μερη κ βεβαια με προσοχη, οι χρονοι εχουν μειωθει κατα πολυ μεχρι κ στο μισο..
--- End quote ---
Απίστευτο! Ήμουν και γω στο Λιτόχωρο το ΠΣΚ που μας πέρασε... είχα μια βάπτιση. Βέβαια, δε θα μπορούσες να με καταλάβεις γιατί δεν ήμουν με το Miata. Πάρα πολύ όμορφο μέρος, μου θυμίζει χωριό της Κεντρικής Ευρώπης! :exaclty: :exaclty: :exaclty:
kakwkei:
Ηλια thanks για το feedback! Οποτε το 120αρι δεν ειναι παραλογο! Οκ, θα παω εκει!!
By the way, αφου δεν το ανεφερε ο Theo, θα το αναφερω εγω! Το 4μερο του Πασχα, 2 φορες, κατα τη διαρκεια του καφε μας στο Λιμανι της Αιγινας, εθεαθη Caterham 7, να βολταρει ανοιχτο πανω κατω το λιμανι!!! Dream car!:)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version