!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#6]

<< < (113/298) > >>

spoumi:

--- Quote from: XrhstosZ on April 11, 2010, 05:46:17 PM ---ειδα στο δρομο σημερα ενα oxi ariel atom ενα παρομοιο.... δεν 8υμαμαι πως το λενε :) φουλ πολεμικη προετημασια κρανοι κτλπ :) :) :)

--- End quote ---

μήπως είδες κανένα X-bow?

option-D:
http://www.car.gr/parts/view/632924/

ΚΑΘΙΣΜΑ ΒUCKED ΓΚΟΥΒΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΛΑΤΗ παναλαφρα καθισματα

πουθενα φτηνωτερα δειτε ολα μας τα αξεσοαυρ στιν ιστιοσελιδα μας eautoshop.gr αναλυτικα με τιμες η ελατε απο το καταστημα μας καθημερινα και σαββατο δυνατοτητα πληρωμης και με πιστωτικη ειμαστε ανοιχτα καθημερινα 11 με 8.30 και σαββατο 11 με 4

Αυτός είναι τρόπος να διαφημίζεις το κατάστημά σου! Μπορείς να δεις και σερφάροντας φυσικά.. Δεν είναι τυχαία η έκφραση αυτή γιατί στις ιστιοσελίδες πας μόνο με ιστιοσανίδες!

:urtm:

Neko:
Γιατι κοροιδευεις; Και εσυ δυο γκουβαδες δεν εχεις στο αμαξι σου; :P(εχουμε γεμισει κινεζικα καθισματα παντως :???:)

Ξάδελφος:
Exω τον πιο ομορφο λεβιε ταχυτητων :giveheart:...Τhanks to NEKO !!!.
EYXAΡΙΣΤΩ ΝΕΚΤΑΡΙΕ !. :hello:

nmwisima:

--- Quote from: Ξάδελφος on April 11, 2010, 05:30:00 PM ---
--- Quote from: option-D on April 11, 2010, 02:25:34 PM ---Σκηνικό, πριν καμιά ώρα..Μόλις έχω παρκάρει κι είναι το αμάξι ανοιχτό.. Σταματάει δίπλα μου ένας ταρίφας, τον κοιτάω, με κοιτάει και πετάει την ατάκα.. "Τί είναι αυτό; Κασκαντέρ;"-Ποιο είναι "κασκαντέρ" (ρωτάω εγώ, ο ανυποψίαστος)"Το αμάξι! Είναι κασκαντέρ;"-Ναι, ναι.. Κασκαντέρ είναι! :moutza: :llol: Πέθανα!Οπότε έχω το αμάξι- κασκαντέρ τώρα  :excited:
--- End quote ---
Κορνα του πατησες?. :llol:  Ολα τα λεφτα ο ταριφας.
--- End quote ---

Κι εμένα ένας παπάκιας που ταν πίσω μου, ήρθε δίπλα από το παράθυρο του συνοδηγού και μου λέει "αυτό πρέπει να είναι πολύ φτιαγμένο ε;" -"όχι ιδιαίτερα" του λέω εγώ και μου λέει "ε, πως, έχει πυρακτωθεί η εξάτμισή σου πίσω, το ξέρεις;"  (εννοούσε την απόληξη τιτανίου_) :llol: :llol: :llol: :llol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version